Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μουσουλμανικό μήνυμα σε Γαλλικά Σχολεία... «Ερχόμαστε να εξολοθρέψουμε όλους του άπιστους με καλάσνικοφ»

  Σε ένα email που απευθύνθηκε στο γυμνάσιο Paul Eluard, ένα άτομο είπε ότι είχε τοποθετήσει μια βόμβα στο ίδρυμα. Σε ολόκληρη τη Γαλλία, π...

 



Σε ένα email που απευθύνθηκε στο γυμνάσιο Paul Eluard, ένα άτομο είπε ότι είχε τοποθετήσει μια βόμβα στο ίδρυμα. Σε ολόκληρη τη Γαλλία, πολλά Λύκεια έχουν γίνει στόχος παρόμοιων απειλών.



Μαθητές από το λύκειο Paul Eluard στο Σεν Ντενί εκκένωσαν το σχολείο τους την περασμένη βδομάδα λόγω απειλής για βόμβα, όπως πληροφορήθηκε η Le Figaro από συνεπείς αστυνομικές πηγές. 

Την προηγούμενη μέρα το Σχολείο είχε ήδη γίνει στόχος απειλών οι οποίες όμως δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Σε ένα email που απευθύνεται σε αυτό το γυμνάσιο, ο αποστολέας αναφέρει ότι «έβαλε μια βόμβα στο κτίριο» και ότι «θα έρθει και θα εξολοθρεύσει όλους τους "κουφάριους" (άπιστους) με το καλάσνικοφ από την Υεμένη». Η φωτογραφία ενός πυροβόλου όπλου επισυνάπτεται σε αυτό το κείμενο, το οποίο η Le Figaro γνωστοποιεί.

Αυτές οι απειλές ελήφθησαν πολύ σοβαρά υπόψη και προφάνως οι Αρχές θα είχαν τους λόγους τους

 «Μετά από αυτή την απειλή για βόμβα, πραγματοποιήθηκε έρευνα από εξειδικευμένους σκύλους. Ένα άλλο σχολείο που βρίσκεται κοντά στο λύκειο εκκενώθηκε επίσης ως μέτρο ασφαλείας», διευκρίνισε αστυνομική πηγή. 

Το επόμενη ημέρα αποφασίστηκε η άρση των μέτρων και οι μαθητές έπρεπε να επιστρέψουν στο Λύκειο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.