Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ανατροπή: Ο δολοφόνος του αριστερού «αντιρατσιστή» δημοσιογράφου ήταν τελικά… ο εραστής του!

    Η οικογένεια του καταζητούμενου για τη δολοφονία του ακτιβιστή λέει ότι ο 19χρονος και το θύμα είχαν ερωτική σχέση στην οποία εκτός από...

   



Η οικογένεια του καταζητούμενου για τη δολοφονία του ακτιβιστή λέει ότι ο 19χρονος και το θύμα είχαν ερωτική σχέση στην οποία εκτός από την αγάπη μοιράζονταν… και ναρκωτικά

Μια απίστευτη και εντελώς αδιανόητη για όλους μας ανατροπή που θα ζήλευε ακόμα και ο κινηματογραφικός μετρ του είδους Μ. Νάιτ Σιάμαλαν διαδραματίζεται τις τελευταίες ώρες στις ΗΠΑ, σχετικά με την στυγερή δολοφονία του αριστερού δημοσιογράφου και ακτιβιστού υπέρ των BLM και της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας Τζος Κρούγκερ (Josh Kruger).

Σύμφωνα λοιπόν με το Inquirer η οικογένεια του 19χρονου καταζητούμενου από την αστυνομία Ρόμπερτ Ντέιβις (Robert Davis), που κατηγορείται για τη δολοφονία του προοδευτικού 39χρονου δημοσιογράφου Τζος Κρούγκερ, είπε ότι ο Ντέιβις ήταν μόλις 15 ετών όταν αυτός και ο Κρούγκερ συνήψαν ερωτική σχέση στην οποία μάλιστα έκαναν παράλληλα από κοινού ναρκωτικά.

Απίστευτη ανατροπή πραγματικά, αλλά συνεχίστε να διαβάζετε καθώς οι απίστευτες και εντελώς πρωτοφανείς ανατροπές δεν έχουν τελειωμό. Σύμφωνα με την οικογένεια του κατηγορουμένου – του οποίου η ζωή και μόνο αυτού μετράει — ο ακτιβιστής αριστερός στη σωστή πλευρά της ιστορίας, απειλούσε τον 19χρονο Ντέιβις πως θα δημοσίευε βίντεο από τις ιδιωτικές τους στιγμές στο διαδίκτυο, κάτι που ώθησε τον Ντέιβις να δολοφονήσει τον Κρούγκερ πυροβολώντας τον εφτά φορές στον θώρακα και την κοιλία, όπως λέει η αστυνομία.

Η μητέρα του καταζητούμενου Νταμίκα Ντέιβις (Damica Davis) κατέθεσε στις αστυνομικές αρχές πως είχε την Παρασκευή τηλεφωνική επικοινωνία με τον γιό της, λίγες ώρες αφότου η αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι της στη Νότια Φιλαδέλφεια αναζητώντας τον. Ισχυρίστηκε ότι εκείνη τον παρότρυνε να παραδοθεί, όμως εκείνος “επέμενε μανιωδώς να θέλει να εξηγήσει τις πράξεις του, αν και απέφυγε να παραδεχτεί το έγκλημα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.