Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λύσσαξαν οι Σλαβόψυχοι ψευτομακεδόνες να καταγραφεί «Μακεδονικός πληθυσμός« στην απογραφή της Αλβανίας!

Την ώρα που στη Βόρειο Ήπειρο καταγγέλλεται όργιο αυθαιρεσιών από τους απογραφείς, προκειμένου να καταγραφεί μικρότερος αριθμός Ελλήνων, οι...





Την ώρα που στη Βόρειο Ήπειρο καταγγέλλεται όργιο αυθαιρεσιών από τους απογραφείς, προκειμένου να καταγραφεί μικρότερος αριθμός Ελλήνων, οι σλαβόψυχοι όχι μόνο δίνουν τα ρέστα τους για να καταγράψουν «μακεδονικό πληθυσμό» -όπως με θράσος λένε- αλλά προχωράνε και σε απαιτήσεις, ζητώντας μάλιστα να κηρυχθεί ανεπιθύμητο πρόσωπο στην Αλβανία ένας Βούλγαρος. 



Το αίτημά τους μάλιστα υπογράφεται από την «Μακεδονική Εταιρεία Ilinden-Τίρανα», Πρόεδρος Nikola Gjurđaj, την «Μακεδονική Εταιρεία Ilinden» - Παράρτημα Golo Brdo, Πρόεδρος Fatri Fetahu και τη συντονίστρια της «Μακεδονικής Εταιρείας Ilinden»-Τίρανα για την Περιφέρεια Ελμπασάν, Έλσα Τζελίλι! Και αναφέρουν:
 
«Την εποχή της τρέχουσας απογραφής, ορισμένοι Βούλγαροι περιφέρονται ελεύθερα στις πόλεις και τα χωριά που κατοικούνται από μακεδονικό πληθυσμό σε όλη τη Δημοκρατία της Αλβανίας, με μοναδικό σκοπό να τους αναγκάσουν να δηλώσουν Βούλγαροι. Οι Μακεδόνες μιλούν δημόσια για τέτοια δραστηριότητα των Βούλγαρων απεσταλμένων, διαμαρτυρόμενοι για τη ρητορική μίσους που χρησιμοποιούν αυτά τα άτομα προς τους Μακεδόνες, καθώς και για τη χρησιμοποίηση των παιδιών δίνοντάς τους «δώρο» τηλέφωνα και τάμπλετ που αργότερα χρησιμοποιούνται ως εκβιασμός για τους γονείς για να δηλώνουν Βούλγαροι. Αντιδρώντας στην πρωτοφανή επιθετικότητα των Βούλγαρων απεσταλμένων κατά των Μακεδόνων στη Δημοκρατία της Αλβανίας, εκτιμούμε ότι οι αρχές της Δημοκρατίας της Αλβανίας θα πρέπει να βρουν τρόπους να προστατεύσουν τους Μακεδόνες κατοίκους, οι οποίοι υπήρξαν πιστοί πολίτες του αλβανικού κράτους για δεκαετίες.
Λόγω ακραίας επιθετικότητας, διάδοσης ρητορικής μίσους και απειλητικών μηνυμάτων προς τον πληθυσμό της Μακεδονίας, η Μακεδονική Εταιρεία «Ίλιντεν»-Τίρανα ζητά να κηρυχθεί persona non grata ο Βίκτορ Στογιάνοφ και να απαγορευτεί η είσοδος στη Δημοκρατία της Αλβανίας. Δηλαδή, ως πρόεδρος βουλγαρικού ιδρύματος, χρησιμοποιεί επιθετική αντιμακεδονική προπαγάνδα και προσπαθεί βίαια να αφομοιώσει τη μακεδονική εθνική μειονότητα στη Δημοκρατία της Αλβανίας. Διαδίδοντας αναλήθειες και προκαλώντας με ρητορική μίσους, ο Stojanov προκαλεί ανησυχία στον μακεδονικό λαό στη Δημοκρατία της Αλβανίας κατά τη διάρκεια της Απογραφής, απειλώντας έτσι την εθνική κυριαρχία της Δημοκρατίας της Αλβανίας». 

Πόσο μας θυμίζουν τις αρχές του περασμένου αιώνα...


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.