Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έτσι εκβιάζουν οι τούρκοι... Μέρκελ: «Έλεγα στον Ερντογάν ότι εγώ ήμουν η καγκελάριος και των τουρκικής καταγωγής Γερμανών»

Στις συναντήσεις που είχε με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογαν αναφέρθηκε η πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ. Ως καγκελάριος, έλεγα πο...





Στις συναντήσεις που είχε με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογαν αναφέρθηκε η πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ.

Ως καγκελάριος, έλεγα πολύ συχνά Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι ήμουν «η καγκελάριος όλων των Γερμανών», συμπεριλαμβανομένων και των τουρκικής καταγωγής, δήλωσε η ‘Αγγελα Μέρκελ, σε συνέντευξη που παραχώρησε ενόψει της αυριανής επετείου της γερμανικής επανένωσης.



Η πρώην καγκελάριος ανέφερε ακόμη ότι κατανοεί την κριτική από τους πολίτες, αλλά δεν έχει «καμία κατανόηση» για τους ψηφοφόρους της Εναλλακτικής για την Γερμανία ( AfD).

«Επειδή τα τελευταία χρόνια έχουμε πολλούς ανθρώπους που ζουν μόνιμα στη χώρα μας και δεν ζούσαν πάντα εδώ, υπάρχει ένα έργο που θα πρέπει να αναλάβουμε», δηλώνει η πρώην καγκελάριος ‘Αγγελα Μέρκελ στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά το τέλος της θητείας της, στο δεύτερο κανάλι της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ZDF. Η συνέντευξη θα μεταδοθεί αύριο, αλλά σε αποσπάσματα που δόθηκαν ήδη στη δημοσιότητα, η κυρία Μέρκελ τονίζει ότι σε συνομιλίες της με τον Ταγίπ Ερντογάν ετίθετο συχνά το ερώτημα, ποιος είναι υπεύθυνος για τους ανθρώπους τουρκικής καταγωγής που ζουν στη Γερμανία ως δεύτερη ή τρίτη γενιά. «Και πάντα έλεγα: Προσέξτε, εγώ είμαι η καγκελάριός τους. Η Γερμανία τους περιλαμβάνει όλους», τονίζει η κυρία Μέρκελ και, αναφερόμενη στη στάση της ακροδεξιάς για το μεταναστευτικό, σημειώνει: «Εάν κάποιος επωφελείται σε βάρος ανθρώπων με διαφορετική καταγωγή και διαφορετική εμφάνιση, αυτό για μένα είναι κάτι για το οποίο δεν έχω καμία κατανόηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.