Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δημόκριτος: «Για τους ανόητους, δάσκαλος δεν είναι η λογική αλλά η συμφορά...» - Αλίμονο όμως αν μας βρεί η συμφορά για να δασκαλευτούν οι ανόητοι.

«Για τους ανόητους, δάσκαλος δεν είναι η λογική αλλά η συμφορά...» Αυτό έλεγε ο μέγας Δημόκριτος και κάποιοι στην Ελληνική κοινωνία το ...



🇬🇷 🇬🇷 🇬🇷 «Για τους ανόητους, δάσκαλος δεν είναι η λογική αλλά η συμφορά...» 🇬🇷 🇬🇷 🇬🇷

Αυτό έλεγε ο μέγας Δημόκριτος και κάποιοι στην Ελληνική κοινωνία το επιβεβαιώνουν κάθε μέρα!
Αλίμονο όμως αν μας βρεί η συμφορά για να δασκαλευτούν οι ανόητοι. Γιατί η συμφορά δεν θα βρεί μόνο αυτούς αλλά ολόκληρη την Πατρίδα μας.

Και μπορεί να την βρεί με τον ίδιο τρόπο που βρήκε το Ισραήλ. Και από τους ίδιος πάνω κάτω. Από αυτό το σινάφι των Ισλαμιστών που μας βλέπει όλους είτε Χριστιανούς, είτε Εβραίους, ως Κουφάρ(ια), άπιστους, που πρέπει είτε να μας σκλαβώσουν είτε να μας σκοτώσουν. Μάλιστα έχουν και μια συγκεκριμένη ποσόστωση ως προς αυτό (πόσοι δηλαδή θα ζήσουν και πόσοι θα σκλαβωθούν) αλλά δε την θυμάμαι αυτή την ώρα.

Αλλά εκεί... Οι σνόητοι συνεχίζουν να παπαγαλίζουν ακροαριστερά ή ναζιστικά "τσιτάτα" για τους εβραίους και το Ισραήλ, αποστρέφοντας το βλέμμα από την πραγματικότητα και την επικείμενη συμφορά, αρνούμενοι βλακωδώς να αντιληφθούν πως αν πέσει το Ισραήλ, τίποτα δεν θα σταματήσει τις ορδές των γουαχαμπιστών - αλλαχμπαριστών να κινηθούν προς δυσμάς.

Παρέα με τα αδέρφια τους, τους τούρκους...

Οι ανόητοι δεν βλέπουν επίσης πως αυτοί που σήμερα αποκαλούνται "παλαιστίνιοι" όχι μόνο δεν έχουν καμιά σχέση με τους Φιλισταίους, αλλά ούτε καν με τον λαό που ηγούνταν πριν μερικές δεκαετίες ο Γιασερ Αραφάτ με την Χριστιανή Ορθόδοξη σύζυγο, αλλά αποτελούν ένα αραβομουσουλμανικό συνονθύλευμα έρμαιο της ακραίας τζιχαντιστικής προπαγάνδας, που γαλουχείται για να ενεργεί με τον τρόπο που όλοι είδαμε.

Οι ανόητοι προφανώς και δεν ξέρουν ότι εκατοντάδες χιλιάδες Παλαιστίνιοι Χριστιναοί και μετριοπαθείς μουσουλμάνοι, που καμιά σχέση δεν έχουν με την Χαμάς και την Χεζμπολάχ, ζουν και ευημερούν σήμερα εντός του Ισραήλ σε μικτές πόλεις και χωριά, ενώ εκλέγουν και αντιπροσώπους στην Ισραηλινή βουλή.

Οι ανόητοι συνεχίζουν να αγνοούν επιδεικτικά ότι η συμφορά που χτύπησε το Ισραήλ, έχει την σφραγίδα εκείνων που πανηγύριζαν για την μετατροπή της ΑγιαΣοφιάς σε τζαμί κραδαίνοντας τουρκικές σημαίες που παραμένουν υψωμένες στην Γάζα, την ίδια ώρα που ο γιος του Νεντανιάχου δημόσια στο διαδίκτυο διατυμπάνιζε πως "Πρωτεύουσα της Ελλάδος είναι η Κωνσταντινούπολη.
Προφανώς θα ήθελαν κάποιοι από αυτούς να βρίσκονται μαζί με τον μουσουλμανικό όχλο στους δρόμους της Κατεχόμενης Κωνσταντινούπολης πριν μερικές μέρες για να πανηγυρίζουν μαζί του, τους βιασμούς και τις σφαγές αμάχων γυναικόπαιδων, που οι ίδιες οι κάμερες της Χαμάς κατέγραφαν και έδιναν στην παγκόσμια κοινή γνώμη στα πλαίσια ψυχολογικού πολέμου.

Όσοι δε από αυτούς κραυγάζουν με στόμφο ότι δεν είναι ούτε με το Ισραήλ ούτε με τους Παλαιστίνιους, μεταφέροντας συμπλέγματα που η ανάλυση τους άπτεται της ψυχιατρικής επιστήμης, δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να εξισώσουν τον θύτη με τον θύμα και να καλλιεργούν το έδαφος για νέες σφαγές που αργά ή γρήγορα θα γευτεί και δικός τους οίκος.

Το γελοίο της υπόθεσης είναι πως όλοι αυτοί διαμαρτύρονται ταυτόχρονα για τις ορδές ισλαμιστών που έχουν κατακλύσει την χώρα και τους θεωρούν δικαίως ως εν δυνάμει κίνδυνο αλλά δεν αντιλαμβάνονται πως η εμμονή στα ιδεολογικά (δήθεν) συμπλέγματα οδηγούν σε θέσεις που στηρίζουν τους ριζοσπαστικοποιημένους ομογάλακτους στην Μέση Ανατολή και όπου αλλού δραστηριοποιείται η τρομοκρατία με το τουρμπάνι και την μπούργκα.

Εμείς όμως πρέπει να επιμείνουμε. Πρέπει με κάθε τρόπο να "ανοίξουμε" τα κεφάλια αυτών των ανόητων και να τους εντάξουμε στον κορμό της Εθνικής Συνοχής πριν τους ανοίξουν τα κεφάλια στην πραγματικότητα και με μασέτες αυτοί που τώρα έμμεσα ή άμεσα δικαιολογούν. Γιατί δεν θα ανοίξουν μόνο τα δικά τους κεφάλια, ούτε φυσικά θα τους την χαρίσουν...

«Για τους ανόητους, δάσκαλος δεν είναι η λογική αλλά η συμφορά...». Κι αυτή την συμφορά έχουμε υποχρέωση να την αποτρέψουμε πριν φτάσει η στιγμή να την αντιμετωπίσουμε. Και χρειαζόμαστε ΟΛΟΙ. Ακόμη και οι ανόητοι που επιβάλλεται να τους επαναλαμβάνουμε ακόμη και τα αυτονόητα μπας και...

Σε κάθε περίπτωση και σε αυτήν φυσικά, κι εγώ και ο "Στόχος", δεν έχουμε κανέναν απολύτως ενδοιασμό για το που βρίσκεται το ΔΙΚΑΙΟ και που το Εθνικό Συμφέρον. Στο ίδιο Στρατόπεδο. Και σε αυτό το Στρατόπεδο προσερχόμαστε και παραμένουμε Στρατιώτες. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ (και θα συνεχίζεται μέχρι να καταλάβει και ο τελευταίος Έλληνας)

Σάββας Ε. Χατζηπαρασκευάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.