Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Nέα πλάνα από την ισλαμική Τουρκία... Ο τουρκικός όχλος διαδηλώνει υπέρ της Χαμάς - Βίντεο

Με τις επιθέσεις και τις εκατέρωθεν βολές να συνεχίζονται στη Λωρίδα της Γάζας και τη σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραηλινούς και Παλαιστινίους να ...




Με τις επιθέσεις και τις εκατέρωθεν βολές να συνεχίζονται στη Λωρίδα της Γάζας και τη σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραηλινούς και Παλαιστινίους να μαίνεται, παρατηρείται ακραία πόλωση σε πολλές περιοχές της Γης. Στην Τουρκία, σε μεγάλες πόλεις, όπως στην Κωνσταντινούπολη, πλήθος κόσμου φαίνεται να βγαίνει στους δρόμους και να διαδηλώνει υπέρ των Παλαιστινίων και της επικράτησής τους στον πόλεμο με το Ισραήλ.



Σε βίντεο, που κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα, κόσμος φωνάζει «στείλτε Τούρκους στρατιώτες στη Γάζα», επικροτώντας έτσι τις πράξεις βίας των Παλαιστινίων που ξεκίνησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου να εξαπολύουν χιλιάδες πυραυλικές επιθέσεις προς το Ισραήλ, στοιχίζοντας τη ζωή σε πάνω από 300 ανθρώπους μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες. Σε ανακοίνωσή του, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών τόνισε, νωρίτερα, ότι η Άγκυρα βρίσκεται σε στενές επαφές με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, επαναλαμβάνοντας έκκληση του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για αυτοσυγκράτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.