Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συγκινεί ζευγάρι ηλικιωμένων στο Διδυμότειχο: Δώρισαν 100.000 ευρώ στο νοσοκομείο

   Περισσότερα από 100.000 ευρώ δώρισε στο νοσοκομείο της περιοχής ένα ηλικιωμένο ζευγάρι από το Διδυμότειχο. Πρόκειται για την Σωτηρία και...

  



Περισσότερα από 100.000 ευρώ δώρισε στο νοσοκομείο της περιοχής ένα ηλικιωμένο ζευγάρι από το Διδυμότειχο.

Πρόκειται για την Σωτηρία και τον Παναγιώτη Αραμπατζή οι οποίοι έπειτα από μία κοινή ζωή 60 περίπου χρόνων και αφού πέρασαν μερικές δεκάδες χρόνια ζωής στη Γερμανία, επέστρεψαν στην πατρίδα για το υπόλοιπο της ζωής τους.



Τα χρόνια που πέρασαν στην ξενιτιά ήταν δύσκολα και με πολύ δουλειά, ωστόσο η σκέψη τους ήταν συνεχώς στον τόπο καταγωγής τους. Σήμερα, η κ. Σωτηρία είναι κοντά στα 86 με κλονισμένη την υγεία της και περνάει αρκετές ώρες στο κρεβάτι. Ο κ. Παναγιώτης είναι στα 90, αλλά ακμαίος δίπλα της να τη φροντίζει.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα αυτά τα χρόνια η μία και μοναδική σκέψη που στριφογύριζε στο μυαλό της κ. Σωτηρίας ήταν μία, να δωρίσει ένα ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Και ενώ είχε προβλήματα υγείας, ανήμπορη η ίδια να βγει έξω, έστειλε πριν από δυο μήνες τον άνδρα της στο Νοσοκομείο ώστε να συζητήσει για τον τρόπο που θα έκαναν την δωρεά.

Η ανταπόκριση και η χαρά μεγάλη από τη διοίκηση οι οποίοι τους πρότειναν να αγοράσουν ένα μικρό λεωφορείο, το οποίο θα μεταφέρει άτομα με ειδικές ανάγκες στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης Ορεστιάδας τα οποία δέχονται τις υπηρεσίες του Κέντρου σε τακτική βάση και το οποίο διοικητικά ανήκει στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Λίγες μέρες αργότερα κατάφεραν να επισκεφθούν οι δυο τους το Νοσοκομείο για να ξεκινήσουν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες της δωρεάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόσφατη ιστορία δωρεάς του ηλικιωμένου ζευγαριού έρχεται λίγες ημέρες μετά την δωρεά ενός ασθενοφόρου στο νοσοκομείο Αγρινίου από την κ. Αθηνά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.