Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ναυάγιο στην Λέσβο: Ζωντανός εντοπίστηκε ένας ναυτικός – Αγωνία για άλλους 13 αγνοούμενους

   Ζωντανός εντοπίστηκε ένας από τους αγνοούμενους ναυτικούς του φορτηγού πλοίου που βυθίστηκε νωρίτερα ανοιχτά της Λέσβου. Η μεγάλη επιχεί...

  



Ζωντανός εντοπίστηκε ένας από τους αγνοούμενους ναυτικούς του φορτηγού πλοίου που βυθίστηκε νωρίτερα ανοιχτά της Λέσβου. Η μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος για τον εντοπισμό και διάσωση και άλλων αγνοουμένων συνεχίζεται, καθώς η αγωνία μεγαλώνει λόγω και των άσχημων καιρικών συνθηκών.



Στο φορτηγό πλοίο πλοίο RAPTOR με σημαία Κομόρες, επέβαιναν 14 άτομα πλήρωμα και μετέφερε αλάτι από τη Δεκέλεια της Αιγύπτου στην Κωνσταντινούπολη. Εκτιμήσεις αναφέρουν ότι πιθανότατα το πλοίο λόγω του έντονου κυματισμού – στη συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή επικρατούν ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι 8 μποφόρ- έβαλε νερό στα αμπάρια με αποτέλεσμα να βαρύνει το φορτίο.

Στο σημείο βρίσκονται πέντε παραπλέοντα φορτηγά πλοία, τρία πλωτά του λιμενικού, ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και του Πολεμικού Ναυτικού. Παράλληλα έχει ενεργοποιηθεί και φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού. Μεταξύ των μελών του πληρώματος περιλαμβάνονται δύο υπήκοοι Συρίας τέσσερις Ινδοί και 8 Αιγύπτιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.