Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μέγα θράσος από το τουρκομογγολικό πρακτόρι τον Χαμπίμπογλου... Συγκρίνει την Θράκη με την Βόρειο Ήπειρο!

   «Όπως η Ελληνική μειονότητα στην Αλβανία είναι Ελληνική, έτσι και εμείς είμαστε η Τουρκική μειονότητα στην Ελλάδα, είμαστε Τούρκοι»! Ε...

  



«Όπως η Ελληνική μειονότητα στην Αλβανία είναι Ελληνική, έτσι και εμείς είμαστε η Τουρκική μειονότητα στην Ελλάδα, είμαστε Τούρκοι»!

Ενεργούμενο της τουρκικής προπαγάνδας είναι η αποκαλούμενη «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» με τον πρόεδρό της περιβόητο Χαμπίμπογλου να προωθεί προκλητικά και εξόφθαλμα τις απαιτήσεις της Άγκυρας. Είναι δε τέτοιο το θράσος του- αφού κανείς δεν του απαντάει όπως του αρμόζει- που έφτασε στο σημείο να εξισώσει τους Βορειοηπειρώτες αδερφούς μας με τους «τούρκους στη Δυτική Θράκη»!

Με αφορμή την επίσκεψη Μητσοτάκη στα Τίρανα, για τη σύνοδο κορυφής της Διαδικασίας του Βερολίνου, και τη συνάντησή του με εκπροσώπους της Ελληνικής μειονότητας ο Χαμπίμπογλου δήλωσε:

«Είναι απολύτως φυσικό για τον Πρωθυπουργό της χώρας μας να συναντηθεί με την Ελληνική μειονότητα της Αλβανίας κατά την επίσκεψή του στα Τίρανα και να συζητήσει τα θέματα που την απασχολούν. Διότι ο πρωθυπουργός της χώρας μας στηρίζει τις Ελληνικές μειονότητες που ζουν εκτός των συνόρων της χώρας και αφουγκράζεται τα προβλήματά τους και εκτιμούμε αυτή τη στάση. Από την άλλη πλευρά, θα ήθελα να εκφράσω την απογοήτευσή μας ως Τούρκοι της Δυτικής Θράκης που αποτελούμε πολίτες της χώρας μας. Βρισκόμαστε σε αυτά τα εδάφη εδώ και αιώνες, αυτή είναι η πατρίδα μας, ως Έλληνες πολίτες δεν έχουμε εγκαταλείψει την πατρίδα μας ούτε για μια μέρα. Όπως η Ελληνική μειονότητα στην Αλβανία είναι Ελληνική, έτσι και εμείς είμαστε η Τουρκική μειονότητα στην Ελλάδα, είμαστε Τούρκοι! Όμως, η χώρα μας δεν το αναγνωρίζει αυτό, μας γυρίζει την πλάτη, είτε αγνοεί τα προβλήματά μας είτε προσθέτει κάθε μέρα και ένα νέο! Έχουμε σχολεία στην περιοχή μας, όπου παρέχεται εκπαίδευση στα Τουρκικά, αλλά το κράτος τα ονομάζει σχολεία Μουσουλμανικής μειονότητας, όχι Τουρκικά σχολεία, και αποκαλεί την εκπαίδευση στα Τουρκικά ως μειονοτικό πρόγραμμα! Ο πρωθυπουργός μας καλωσορίζει την Ελληνική μειονότητα στην Αλβανία λόγω της καταγωγής της, αλλά όταν πρόκειται για εμάς, μας αντιμετωπίζει πάντα με σκεπτικισμό και μας βλέπει ως απειλή για την ακεραιότητα της χώρας. Εφόσον υπάρχει αυτή η δυσπιστία και η ανειλικρίνεια, δεν μπορούμε ούτε να συζητήσουμε ούτε να λύσουμε τα προβλήματά μας! Επειδή οι δρόμοι που οδηγούν εκεί είναι κλειστοί, το ίδιο το κράτος τους κλείνει!».

Επειδή όλοι οι δρόμοι σας οδηγούν στην Τουρκία –εκεί που αναγνωρίζεται για μαμά πατρίδα- βαλίτσα, τραίνο, Άγκυρα είναι η ενδεδειγμένη λύση!  

Εφημερίδα «Στόχος»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.