Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πληροφορίες ότι επίκειται σύλληψη Ελληνα που εμπλέκεται στην δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη

  Πληροφορίες ότι επίκειται σύλληψη Έλληνα που εμπλέκεται στη δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη βλέπουν τις τελευταίες ώρες το...

 



Πληροφορίες ότι επίκειται σύλληψη Έλληνα που εμπλέκεται στη δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη βλέπουν τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας.



Σχετικό δημοσίευμα στον ιστότοπο law and order κάνει λόγο για επικείμενη σύλληψη και αναφέρει ότι πρόκειται για έναν νεαρό οπαδό οποίος ήταν μαζί με τον Μιχάλη Κατσούρη στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά την δολοφονική επίθεση των Κροατών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ χωρίς να διευκρνίζεται πάντως η εμπλοκή ή ακριβής ρόλος του.


Σημειβτέον ότι στις 19 Οκτωβρίου είχε γίνει γνωστό ότι σε μαχαίρι που ανήκει σε χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ -ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί για το αιματηρό επεισόδιο- είχαν εντοιπιστεί ίχνη DNA του δολοφονηθέντος Μιχάλη Κατσούρη.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μιλούσαν μάλιστα για ένα «καταλυτικό» στοιχείο.

Ωστόσο αυτό που δυσχέραινε την έρευνα των Αρχών ήταν το γεγονός πως στο μαχαίρι είχε βρεθεί και το αίμα ενός ακόμη ατόμου, άγνωστου μέχρι στιγμής ταυτότητος.

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση Κατσούρη προέκυπταν στοιχεία και από την εξέταση του κινητού έτερου χούλιγκαν, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία σε δεύτερη φάση. Εκεί φέρεται να είχαν ανιχνευθεί μηνύματα στα οποία αναφέρονται τρία συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία μέχρι σήμερα δεν έχουν συλληφθεί.

Τα πρόσωπα αυτά, βάσει των όσων αναφέρονται στα μεταξύ τους ανταλλαγέντα SMS, εμφανίζονται να γνωρίζουν ποιος σκότωσε τον Μιχάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.