Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ - Οι Ελληνόψυχοι φοιτητές του Δράσις ΚΕΣ για το ψευτοκράτος... «Από την Κερύνεια ως την Αγια Σοφιά»

15η Νοεμβρίου 1983. Ο Ραούφ Ντεκτάς ανακηρύσσει την «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου». Συμπληρώνονται σήμερα 40 χρόνια από την παράνο...




15η Νοεμβρίου 1983. Ο Ραούφ Ντεκτάς ανακηρύσσει την «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου».

Συμπληρώνονται σήμερα 40 χρόνια από την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους. Καταπατώντας κατάφωρα το Διεθνές Δίκαιο ο κατοχικός ηγέτης, εννέα χρόνια μετά την εισβολή, μετατρέπει τα ελληνικά εδάφη των παππούδων μας, σε επικράτεια ενός τουρκικού μορφώματος.

Ποια ήταν η αντίδραση της Διεθνούς Κοινότητας; Ενεργοποιήθηκε κάποιο από τα συλλογικά συστήματα ασφαλείας και διασφάλισης της νομιμότητας του «ειρηνικού μεταπολεμικού κόσμου»; Ρητορικό το ερώτημα. Ο ΟΗΕ, συνεπής στην υποκριτική πρακτική του, έκλεισε για άλλη μια φορά τα μάτια, «κάνοντας πλάτες» στην Τουρκία και αρκέστηκε σε κενά ψηφίσματα καταδίκης.

Σήμερα, με την ανοχή της άβουλης πολιτικής ηγεσίας μας, βαδίζουμε με γοργούς ρυθμούς προς τη διεθνή αναγνώριση του ψευδοκράτους. Η ύπαρξη του θλιβερού αυτού μορφώματος νομιμοποιείται, αν και εμμέσως, διαρκώς σε διεθνές επίπεδο και τυχόν περαιτέρω αδράνεια θα οδηγήσει, με μαθηματική ακρίβεια, στην οριστική διχοτόμηση του νησιού μας.

Από πλευράς μας, δηλώνουμε ευθαρσώς ότι δεν πρόκειται ποτέ να συμβιβαστούμε με την ύπαρξη οποιασδήποτε τουρκικής αρχής στο νησί μας και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε εώς την ολοκληρωτική αποτίναξη των δυναστών του λαού μας.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.