Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλλοδαπός απειλούσε να σφάξει Έλληνες πολίτες στο μετρό της Αθήνας - Επέμβαση των αρχών (Βίντεο)

    Μεμονωμένο περιστατικό θα πει κάποιος, μόνο που τα μεμονωμένα αυτά αλλόκοτα περιστατικά, έχουν γίνει καθημερινότητα στην Ευρώπη, που δέ...

   



Μεμονωμένο περιστατικό θα πει κάποιος, μόνο που τα μεμονωμένα αυτά αλλόκοτα περιστατικά, έχουν γίνει καθημερινότητα στην Ευρώπη, που δέχθηκε εισβολή από εκατομμύρια αλλοδαπούς



Ένα περιστατικό ( που το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη από κοινωνικό δίκτυο) το οποίο θυμίζει ευρωπαϊκή πόλη, είχαμε στο μετρό της Αθήνας, όταν ένας αλλοδαπός μουσουλμάνος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες απειλούσε να “ σφάξει” επιβάτες του μετρό.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η αντίδραση των ανδρών ασφαλείας του μετρό ήταν ακαριαία, ειδοποιήθηκε η ελληνική αστυνομία, ενώ άνδρες της ασφάλειας δεν επέτρεψαν την επιβίβαση των πολιτών που εκείνη την ώρα ήθελαν να εισέλθουν στο συρμό για να πάνε στην δουλειά τους.

Δεν γνωρίζουμε σε ποιο σταθμό έλαβε χώρα το ασυνήθιστο αυτό περιστατικό καθώς και την κατάληξη του εν λόγω ατόμου που απειλούσε με αυτόν τον τρόπο αθώο κόσμο, και κυρίως το γιατί και τι είχε προηγηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.