Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καιρός: Μίνι διάλειμμα του καιρού – Επιστροφή εξπρές του ήλιου και από Τρίτη βροχές

   Ο καιρός της νέα εβδομάδας αναμένεται να έχει διάφορα πρόσωπα καθώς η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολύ καλό καιρό τη Δευτέρα, αφού θα υπάρξ...

  



Ο καιρός της νέα εβδομάδας αναμένεται να έχει διάφορα πρόσωπα καθώς η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολύ καλό καιρό τη Δευτέρα, αφού θα υπάρξει βελτίωση, θα ανέβει η θερμοκρασία και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Από την Τρίτη και έπειτα αναμένεται άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας, ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα καθ’ όλη την εβδομάδα και θα κυμανθεί κοντά στους 20 βαθμούς.

«Εκπληκτικός ο καιρός τη Δευτέρα, άστατος από την Τρίτη και μετά»



Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο μετεωρολόγος του MEGA, Γιάννης Καλλιάνος, τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι εξαιρετικός με ηλιοφάνεια σχεδόν παντού και θερμοκρασία ανεβασμένη κοντά στους 20-21 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και νότια και 18 στα βόρεια.

Από την Τρίτη και έπειτα όμως θα αρχίζει να γίνεται σταδιακά άστατος κυρίως στα δυτικά τμήματα της χώρας και στις νοτιότερες νησιωτικές περιοχές, αλλά και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Μάλιστα ειδικά στη δυτική Ελλάδα οι βροχές θα είναι έντονες με κατά τόπους καταιγίδες.

Οι θερμοκρασίες την Τρίτη θα παραμείνουν σε υψηλά επίπεδα πάντως από τους 19-21 βαθμούς και στην Κρήτη στους 23-24 βαθμούς.

Από τα μεσάνυχτα και τα ξημερώματα της Τετάρτης τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε περιοχές της νότιας και δυτικής Κρήτης και των Κυκλάδων με τοπικές καταιγίδες.

Από την Τετάρτη και μετά αναμένονται βροχές αλλά με θερμοκρασίες που θα είναι πολύ καλές για την εποχή, δεν θα επικρατήσει δηλαδή ιδιαίτερο κρύο και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20-22 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη επίσης άστατος ο καιρός κυρίως στη δυτική Ελλάδα και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Την Πέμπτη όπως και την Παρασκευή ο καιρός θα παραμείνει κατά τόπους άστατος με βροχές και καταιγίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.