Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρουκέτες της Χαμάς παραλίγο να σκοτώσουν Έλληνες δημοσιογράφους (vid.)

  Επίθεση με ρουκέτες πραγματοποίησε η Χαμάς στην πόλη Σντερότ κοντά στα σύνορα με τη Γάζα. Μια από τις ρουκέτες έπεσε δίπλα από τα τηλεοπ...

 


Επίθεση με ρουκέτες πραγματοποίησε η Χαμάς στην πόλη Σντερότ κοντά στα σύνορα με τη Γάζα. Μια από τις ρουκέτες έπεσε δίπλα από τα τηλεοπτικά συνεργεία, ανάμεσά τους και το συνεργείο της ΕΡΤ και διέλυσε τα αυτοκίνητά τους. Ακριβώς δίπλα στο σημείο της έκρηξης βρισκόταν και σχολική μονάδα, που λειτουργούσε ως καταφύγιο. Τις δραματικές στιγμές μεταδίδει ο απεσταλμένος της ΕΡΤ Γιώργος Σιδέρης.



Αποστολή: Γιώργος Σιδέρης, Κάμερα: Φώτης Πάντος, Ήχος: Αντώνης Κυπραίος
ΠΗΓΗ ΕΡΤ

Δίπλα σε σχολείο έπεσε η ρουκέτα

Θραύσματα από τη ρήψη της ρουκέτας άνοιξαν τρύπες σε αυτοκίνητα των συνεργείων. Σπασμένο το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου με το οποίο μετακινείται το συνεργείο της ΕΡΤ. «Κατευθυνθήκαμε στο καταφύγιο που είναι δίπλα στο σημείο που έπεσε η ρουκέτα, που είναι ένα σχολείο. Ήταν ελάχιστα τα δευτερόλεπτα που είχαμε στη διάθεσή μας για να προφυλαχτούμε» μεταδίδει ο Γιώργος Σιδέρης.

Όπως καταγράφει η κάμερα πυροτεχνουργός πάνω από τον κρατήρα που άνοιξε η ρουκέτα εξετάζει τον προωθητικό μηχανισμό της. Δεν πιάνει τίποτε με τα χέρια του. Με ένα μαχαίρι εξετάζει τα υπολείμματα της ρουκέτας. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και στρατιώτες έφτασαν αμέσως στο σημείο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.