Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον αστυνομικό: Κρίσιμη η κατάστασή του, σε ΜΕΘ, σε καταστολή και διασωληνωμένος

  Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν: «Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε...

 



Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με ισχυρές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε εκ νέου στο χειρουργείο όπου έγινε διάνοιξη των μυικών διαμερισμάτων της κνήμης, εκτεταμένη εκτομή νεκρωμάτων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και συμπληρωματική αιμόσταση».

Στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται για τον εντοπισμό του δράστη, μέχρι τις 6 το πρωί, η αστυνομία είχε προχωρήσει σε 424 προσαγωγές ατόμων, τα οποία έχουν μεταφερθεί στο Αλλοδαπών.

Την ίδια ώρα, δολοφονική χαρακτηρίζει η ΕΛΑΣ στην επίσημη ανακοίνωσή της την επίθεση των χούλιγκαν. Όπως έγινε δε γνωστό, μάλιστα, λίγο μετά τις 10:30 οι γιατροί έκριναν ότι ο νεαρός αστυνομικός εισήλθε ξανά στο χειρουργείο για έναν καθαρισμό ο οποίος δεν μπορούσε να γίνει χθες και εν συνεχεία επέστρεψε στη ΜΕΘ για παρακολούθηση καθώς η υγεία του κρίνεται πως βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.