Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σαλαμίνα: Οι δύο ταυτότητες του δράστη, η αλλαγή των στοιχείων του και η καταδικαστική απόφαση

  Δύο ταυτότητες που φαίνονται να είναι ενεργές έχει ο 71χρονος που δολοφόνησε την 43χρονη πρώην σύντροφό του στη Σαλαμίνα, σύμφωνα με τον ...

 



Δύο ταυτότητες που φαίνονται να είναι ενεργές έχει ο 71χρονος που δολοφόνησε την 43χρονη πρώην σύντροφό του στη Σαλαμίνα, σύμφωνα με τον Alpha. Η τελευταία του ταυτότητα με το ελληνικό ονοματεπώνυμο φαίνεται να έχει λευκό το ποινικό του μητρώο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, ο 71χρονος πριν αλλάξει ταυτότητα, άλλαξε το όνομά του. Πιο συγκεκριμένα, αυτός ο άνθρωπος το 1972 άλλαξε το όνομά του, το οποίο από μουσουλμανικό έκανε ελληνικό. Κάποια χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 1983 άλλαξε και το επώνυμό του, το οποίο έκανε ελληνικό.



Ο 71χρονος δήλωσε απώλεια της ταυτότητάς του. Ο άνθρωπος αυτός, όμως, έχει καταδικαστεί στο παρελθόν, για ενδοοικογενειακή βία και απειλή με ποινή φυλάκισης ενάμιση έτους. Αυτός ο άνθρωπος δηλώνει άγνοια και υποστηρίζει ότι το δικαστήριο έγινε ερήμην του.

Συγκλονιστικά είναι τα όσα περιέγραψε μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» η φίλη της 43χρονης Γεωργίας που βρήκε τραγικό θάνατο από το χέρια του συντρόφου της στην Σαλαμίνα.

Όπως ανέφερε η φίλη της άτυχης 43χρονης, οι δυο τους γνωρίστηκαν στο ειδικό σχολείο που φοιτούσαν τα παιδιά τους που είναι και τα δυο άτομα με αναπηρία.

Όπως ανέφερε, γνώριζε τόσο το θύμα όσο και τον δράστη καθώς έκαναν οικογενειακή παρέα. Ο 71χρονος ήταν ο οδηγός του σχολικού που μετέφερε τα παιδιά στο σχολείο και η 43χρονη ήταν συνοδός.

«Αρχικά ήταν ευτυχισμένη. Μετά από λίγο καιρό όμως διέκρινα ένταση κι εκνευρισμό ανάμεσά τους. Πολλές φορές την έβλεπα με γυαλιά ηλίου, ακόμα κι αν είχε συννεφιά. Μου έλεγε ότι είχε ευαισθησία στο φως. Όταν έβλεπα τα μάτια της μελανιασμένα και τα χείλη της σκισμένα μου έλεγε πως έπεσε και χτύπησε. Τον κάλυπτε. Πολλές φορές τον είχα ακούσει εγώ η ίδια να την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει», είπε η γυναίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.