Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χαροπαλεύει ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα...Επεισόδια με χούλιγκανς στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

  Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο αστυνομικός ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν έξω από το κλειστό γ...

 



Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο αστυνομικός ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, όπου διεξαγόταν ο αγώνας Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για το Λινγκ Καπ του βόλεϊ.



Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επεισόδια σημειώθηκαν κοντά στο γήπεδο, όταν περίπου 150 άτομα επιτέθηκαν με μολότοφ, ναυτικές φωτοβολίδες και αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις που βρισκόταν εξωτερικά του γηπέδου βόλεϊ, την ώρα της αναμέτρησης Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκε ένας αστυνομικός. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, μία ναυτική φωτοβολίδα χτύπησε στον μηρό τον αστυνομικό, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο αστυνομικός έχει κάκωση μηριαίας αρτηρίας, που σημαίνει έχει χάσει πολύ αίμα, γι αυτό και διασωληνώθηκε αμέσως και υποβλήθηκε σε χειρουργείο.

Σημειωτέον το νοσοκομείο δεν εφημέρευε, παρά ταύτα άνοιξε αμέσως το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και χειρουργείο για να αντιμετωπίσει το επείγον περιστατικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.