Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έκλεβαν πορτοφόλια στη λαϊκή και έκαναν αναλήψεις με τις κάρτες

    Μόνο τα προϊόντα στους πάγκους μιας λαϊκής αγοράς σε περιοχή του Ηρακλείου δεν κοιτούσαν δυο Ελληνίδες με... μακριά χέρια, καθώς αυτά π...

   



Μόνο τα προϊόντα στους πάγκους μιας λαϊκής αγοράς σε περιοχή του Ηρακλείου δεν κοιτούσαν δυο Ελληνίδες με... μακριά χέρια, καθώς αυτά που τις ενδιέφεραν ήταν τα πορτοφόλια των ανυποψίαστων καταναλωτών. 



Μέσα στο πλήθος έκαναν τρεις κλοπές και με τις κάρτες που βρήκαν έκαναν αναλήψεις.
Οι δύο γυναίκες, μια 34χρονη και μια 28χρονη, οι οποίες ταυτοποιήθηκαν χάρη στην κάμερα του ΑΤΜ μιας τράπεζας, όταν έκαναν ανάληψη ύψους 603 ευρώ με μια από τις τραπεζικές κάρτες που βρήκαν μαζί με χρήματα και προσωπικά έγγραφα μέσα στην τσάντα ώμου ενός άνδρα, την οποία άρπαξαν χωρίς να γίνουν αντιληπτές.

Από την προανάκριση που διενεργήθηκε από την Ασφάλεια, διαπιστώθηκε ότι οι δράστιδες είχαν κλέψει και τα πορτοφόλια άλλων δυο ανδρών μέσα στον ίδιο χώρο της λαϊκής αγοράς. Σε βάρος των δύο γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές από κοινού που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου και η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν διέπραξαν και άλλες.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.