Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φωτό: σχολείο αγώνα εντός κατοικημένων περιοχών από την Εθνική Φρουρά

  Η Εθνική Φρουρά της Κύπρου πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή την τελική φάση του ταχύρρυθμου Σχολείου Αγώνα εντός κατοικημένων τόπων...

 



Η Εθνική Φρουρά της Κύπρου πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή την τελική φάση του ταχύρρυθμου Σχολείου Αγώνα εντός κατοικημένων τόπων των αξιωματικών και υπαξιωματικών τάξεως 2022, το οποίο διοργανώθηκε από την 6η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού.



Κατά τη διάρκεια του σχολείου, πραγματοποιήθηκε συνεκπαίδευση με τμήματα μονάδων Εθνοφυλακής της Εθνικής Φρουράς, αριθμού δόκιμων εφέδρων αξιωματικών και συμβασιούχων οπλιτών, των μονάδων της οργανώτριας Ταξιαρχίας.

Επιστέγασμα του σχολείου, ήταν η πραγματοποίηση άσκησης διπλής ενέργειας, με σενάριο άμυνας ομάδας σε οργανωμένο κατοικημένο τόπο και επίθεση διμοιρίας.



Μέρος της άσκησης παρακολούθησε ο αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, αντιστράτηγος Γεώργιος Τσιτσικώστας, ο οποίος διαπίστωσε το επίπεδο της εκπαίδευσης που έτυχαν οι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί τάξεως 2022 κατά τη διάρκεια του σχολείου και συνεχάρη το προσωπικό της ταξιαρχίας και ιδιαίτερα τους εθνοφύλακες και εφέδρους για την εθελοντική τους συμμετοχή, την διαχρονική συνεισφορά και το ανιδιοτελές ενδιαφέρον τους για την Εθνική Φρουρά.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.