Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Να τον χαίρονται...Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν υποδέχθηκε τον Ταγίπ Ερντογάν στην τουρκική πρεσβεία

  Ο Εργκίν Αταμάν συναντήθηκε με τον Ταγίπ Ερντογάν στην τουρκική πρεσβεία, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να υποδέχεται τον Τούρκο πρόεδ...

 



Ο Εργκίν Αταμάν συναντήθηκε με τον Ταγίπ Ερντογάν στην τουρκική πρεσβεία, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να υποδέχεται τον Τούρκο πρόεδρο στο κατώφλι του κτιρίου.



Τι κι αν ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει υποχρεώσεις σήμερα (7/12) με την ομάδα, η οποία υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ για την Euroleague; Ο Εργκίν Αταμάν πήρε ειδική άδεια και έφυγε για λίγες ώρες από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του τριφυλλιού.

Ο Τούρκος τεχνικός έφτασε στην τουρκική πρεσβεία για να υποδεχθεί στην Αθήνα τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ως ο πιο γνωστός Τούρκος που εργάζεται στην Ελλάδα. Οι δύο άνδρες είχαν μάλιστα και θερμό διάλογο με τον Ερντογάν λέει στον Αταμάν σύμφωνα με πληροφορίες, τα εξής: «Είπα στον Μητσοτάκη πως παίζω μπάσκετ. Μου είπε πως παίζει κι αυτός. Να οργανώσουμε ένα φιλικό όταν έρθει στην Άγκυρα». Παράλληλα αναφέρθηκαν και στον Παναθηναϊκό με τον Αταμάν να λέει χαριτολογώντας στον Ερντογάν ότι πήγε στον Παναθηναϊκό για να νικήσει τη Φενέρμπαχτσε, ομάδα που υποστηρίζει ο Τούρκος πρόεδρος.




Ο Εργκίν Αταμάν περίμενε τον Τούρκο πρόεδρο στην είσοδο του κτιρίου της πρεσβείας και τον καλωσόρισε στην Ελλάδα, ενώ στη συνέχεια μπήκαν μαζί στην πρεσβεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.