Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κύκλωμα μαστροπείας: Άνδρας θα παραδοθεί στις Αρχές - «Ήταν 16, μου είπε ότι ήταν 18» λέει

   Ένας άνδρας που φέρεται να σχετίζεται με το κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών στην Αττική, μιλά και υποστηρίζει ότι «στην αρχή δεν ...

  



Ένας άνδρας που φέρεται να σχετίζεται με το κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών στην Αττική, μιλά και υποστηρίζει ότι «στην αρχή δεν γνώριζα, μετά έμαθα».

Μιλώντας στο Mega και την εκπομπή Live News, λίγο πριν παραδοθεί στις Αρχές όπως δηλώνει, αναφέρει: «Είμαι 54. Ήταν 16. Μου είχε δείξει ταυτότητα πως είναι 18», συμπληρώνοντας πως η κοπέλα του ζήτησε ένα τατουαζ. «Μου λέει ''βγαίνω με πελάτες'' και αν γίνεται ''να πληρωθώ με τατουάζ''. Ήταν ωραία κοπέλα, δέχτηκα».



Στο ερώτημα γιατί έστειλε μηνύματα σε φίλους του συστήνοντας τις κοπέλες, ο άνδρας που αρνείται ότι ήξερε για το κύκλωμα και υποστηρίζει πως η ηλικία των κοριτσιών του ήταν άγνωστη, απάντησε: «Μου λέει φίλος μου ότι ''θέλω να βγω μαζί της'', με ρώτησε πόσα παίρνει και του είπα ''θα την ρωτήσω''. Την ρώτησα και αυτός είπε ότι είναι πολλά».

«Η 17χρονη», λέει, «μου ζήτησε συγγνώμη» ενώ αναφέρει ότι γνώριζε και την 15χρονη, αλλά δεν είχε σεξουαλική επαφή μαζί της. «Πάνε να με μπλέξουν. Δεν προωθώ κορίτσια. Μπορεί να πηγαίνω με γυναίκες, αλλά δεν πουλάω, δεν εκδίδω», δηλώνει στην κάμερα στο πλαίσιο συνέντευξης που δόθηκε τη νύχτα της Τετάρτης. «Θα μιλήσω με τον δικηγόρο μου και θα παρουσιαστώ στο τμήμα. Ξέρουν η μητέρα μου, ο πατέρας μου, η πρώην μου και η κόρη μου».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.