Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βόλος: Μέσα στο σπίτι της βίαζε την ανιψιά του ο 33χρονος θείος - Το 24ωρο που οδήγησε τον πατέρα στο έγκλημα

   Στην αποκάλυψη ότι η κόρη του 50χρονου στον Βόλο που σκότωσε τον κουνιάδο του επειδή βίαζε το παιδί, έπεφτε θύμα βιασμού και σεξουαλικής...

  



Στην αποκάλυψη ότι η κόρη του 50χρονου στον Βόλο που σκότωσε τον κουνιάδο του επειδή βίαζε το παιδί, έπεφτε θύμα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης μέσα στο ίδιο της το σπίτι προχώρησε ο δικηγόρος του δράστη του εγκλήματος το οποίο συγκλονίζει την πρωτεύουσα της Μαγνησίας.



«Ο 33χρονος είχε ελεύθερη πρόσβαση στο σπίτι. Οι βιασμοί συνέβαιναν μέσα στο σπίτι. Και μάλιστα όταν συνέβαιναν αυτά τα περιστατικά, παρών ήταν στο σπίτι και ο μικρότερος αδελφός του κοριτσιού που τότε ήταν 4 ετών. Ο θείος είχε ελεύθερη πρόσβαση και οι γονείς απουσίαζαν στην εργασία τους. Προφανώς έβλεπε πότε έβγαιναν από το σπίτι» είπε στον ΣΚΑΙ ο Μιχάλης Βασιλικός.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να του είπε το κορίτσι «σεξουαλικές παρενοχλήσεις δεχόταν από όταν ήταν 9 ετών και οι βιασμοί συνέβησαν από τα 12 έως τα 14 της έτη. Στα 14, μεγαλώνοντας το παιδί μάλλον του είπε ότι αν συνεχίσει θα τα αποκαλύψει όλα και αυτός, όταν χρειάστηκε χρήματα, επανήλθε με βίντεο για να την εκβιάζει».

Ο δικηγόρος του 50χρονου πατέρα είπε, επίσης, ότι το κορίτσι είχε μιλήσει στις αδερφές της γενικά για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, όχι για βιασμούς, χωρίς να κατονομάζει το πρόσωπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.