Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλβανικό ενδιαφέρον για την εκτέλεση του 44χρονου μαφιόζου στην Αθήνα με 80 σφαίρες

   Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης για τη δολοφονία 44χρονου μαφιόζου που εκτελέστηκε με 80 σφαίρες στο Νέο Κόσμο, σ...

  



Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης για τη δολοφονία 44χρονου μαφιόζου που εκτελέστηκε με 80 σφαίρες στο Νέο Κόσμο, στην Αθήνα.

Όπως σημειώνεται ο φόνος του Βαγγέλη Ζαμπούνη ενδέχεται να έγινε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών
.


Λίγο μετά τις 02:00, οι δράστες πλησίασαν το αυτοκίνητο του 44χρονου, το οποίο ήταν σταθμευμένο μπροστά από το βενζινάδικο ιδιοκτησίας του, στη συμβολή των οδών Φραντζής και Ηλίας Ηλιού και τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ. Ο 44χρονος άνδρας έπεσε νεκρός στο έδαφος, ενώ το αυτοκίνητό του καταστράφηκε από τα πυρά των δολοφόνων.



Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τζιπ που χρησιμοποίησαν οι δράστες βρίσκονταν τουλάχιστον τρία άτομα, ενώ στον τόπο της εκτέλεσης οι αστυνομικοί βρήκαν 81 φυσίγγια.

Στο μεταξύ, σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητο των δραστών, το οποίο έκαψαν στη λεωφόρο Αθηνών για να καλύψουν τα ίχνη τους και εξαφανίστηκαν.

  

Οι αστυνομικοί εξασφάλισαν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τη στιγμή της εκτέλεσης, καθώς και τις κινήσεις των δραστών πριν και μετά τη δολοφονία, ενώ ανέκρινε ως μάρτυρα έναν οδηγό ταξί που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο βενζινάδικο. .

Το θύμα ήταν γνωστό στις αρχές, καθώς είχε γίνει στόχος ένοπλης επίθεσης κοντά στο λιμάνι του Πειραιά το 2018. Στη συνέχεια επέζησε, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Κατηγορείται για τη δολοφονία πολλών ανθρώπων.

Επίσης, κατηγορήθηκε ως δήμιος της συμμορίας των αδελφών Βλαστού, ο ένας σκοτώθηκε σε φυλακή και ο άλλος σε απόπειρα δολοφονίας παρόμοια με τη σημερινή. Ο Ζαμπούνης επιχείρησε να δολοφονήσει τον δικαστή που δίκαζε τους αδερφούς Βλαστού το 2012, αλλά το περιστατικό αποφεύχθηκε χάρη στην επέμβαση της αστυνομίας, σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.

The Hellenic Information Team


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.