Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Όπως και με το «Μακεδονικό»... γράφουν στα π@π@ρια τους (αν έχουν) την συντριπτική πλειοφία των Ελλήνων! 70% όχι στην υιοθεσία από ομόφυλους!

  Ακριβώς όπως με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, το Μαξίμου, υπό άλλη σύνθεσ,η φέρνει προς νομοθέτηση ένα βασικό στοιχείο της "γου...

 


Ακριβώς όπως με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, το Μαξίμου, υπό άλλη σύνθεσ,η φέρνει προς νομοθέτηση ένα βασικό στοιχείο της "γουόκ" ατζέντας,  σε απόλυτη αντιδιαστολή με την ελληνική κοινωνία .

Κι αυτό γίνεται κατανοητό από τα στοιχεία της δημοσκόπησης της GPO η οποία μπορεί να είναι και λίγο "πειραγμένη" αφού τα πραγματικά ποσοστά μπορεί να είναι σαφώς πιο δραματικά για την κυβέρνηση και τους "αναθεωρητές" της κοινωνικής συνοχής και συνέχειας. 



Στο ζήτημα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών λοιπόν η ελληνική κοινωνία εμφανίζεται "διχασμένη", µε το 48,1% να τάσσεται υπέρ και το 49,8% κατά.

Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι υπέρ τοποθετούνται στη μεγάλη τους πλειοψηφία οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, ενώ αρνητικά, σε ποσοστό 58,1%, οι ψηφοφόροι της Ν.∆., οι οποίοι είναι ακόμα πιο αρνητικοί, σε ποσοστό 78,9%, απέναντι στην υιοθεσία.

Στο σύνολο του δείγματος, το 68,9% τάσσεται κατά του δικαιώματος υιοθεσίας, έναντι 29,6% που καταγράφεται θετικό.

Ενδιαφέρον ΚΑΙ ΌΧΙ ΑΣΧΕΤΟ είναι το στοιχείο στην ίδια δημοσκόπηση ότι το 38,8% εκτιμά ότι υπάρχει χώρος δεξιά της Νέας Δημοκρατίας για νέο κόμμα, ενώ το 13,9% δηλώνει ότι θα το ψήφιζε. Επίσης, το 5,6% δηλώνει ότι θα ψήφιζε ένα κόμμα του Ανδρέα Λοβέρδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.