Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

7 σημάδια ότι δεν είστε κουρασμένοι ή τεμπέληδες, απλώς είστε δυστυχισμένοι με τη ζωή σας

   Πολλοί άνθρωποι βιώνουν κατά καιρούς μια αίσθηση κόπωσης ή τεμπελιάς. Ωστόσο, εάν αυτά τα συναισθήματα είναι επίμονα ή παρεμβαίνουν στην...

  



Πολλοί άνθρωποι βιώνουν κατά καιρούς μια αίσθηση κόπωσης ή τεμπελιάς. Ωστόσο, εάν αυτά τα συναισθήματα είναι επίμονα ή παρεμβαίνουν στην καθημερινή σας ζωή, μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι κάτι άλλο συμβαίνει.

Το θέμα είναι ότι η ευτυχία είναι επιλογή. Πολλές φορές ίσως δεν παίρνετε αυτό που αξίζεις, αλλά αυτό που αποδέχεστε. Το να αναγνωρίσετε ότι είστε δυστυχισμένοι από τις επιλογές στη ζωή σας είναι μόνο το πρώτο βήμα για να βελτιωθούν τα πράγματα.

7 σημάδια ότι δεν είστε κουρασμένοι ή τεμπέληδες, αλλά δυστυχισμένοι στη ζωή σας
  • Μετράτε αντίστροφα τις ώρες μέχρι να τελειώσει η δουλειά
  • Ανυπομονείτε συνεχώς για τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες
  • Αγχώνεστε τα βράδια της Κυριακής
  • Είστε αναβλητικοί
  • Νιώθετε κουρασμένοι όλη την ώρα
  • Δεν σας νοιάζει για τίποτα πια
  • Ονειρεύεστε μια καλύτερη ζωή

Μετράτε αντίστροφα τις ώρες μέχρι να τελειώσει η δουλειά


Αισθάνεστε ότι ο χρόνος κυλάει αργά στη δουλειά; Κοιτάζετε συνέχεια το ρολόι σας νομίζοντας ότι πλησιάζει η ώρα να επιστρέψετε στο σπίτι, ώσπου να καταλάβετε ότι έχουν περάσει μόνο 10 λεπτά από την τελευταία φορά που ελέγξατε την ώρα; Αν ναι, τότε δεν είστε μόνοι.

Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται έτσι στη δουλειά τους. Μπορεί να είναι σημάδι ότι δεν είστε ευτυχισμένοι στη δουλειά σας.

Εάν μετράτε αντίστροφα τις ώρες, είναι πιθανό να είστε δυσαρεστημένοι με τη δουλειά σας. Και ναι, όλοι περνούν από φάσεις που δεν τους αρέσει η δουλειά τους, αλλά η ζωή είναι πολύ μικρή για να αντέξετε μια δυσάρεστη κατάσταση, μακροπρόθεσμα.

Ξοδεύετε το ένα τρίτο του χρόνου σας στη δουλειά, οπότε φροντίστε να κάνετε κάτι που μπορείτε να ανεχτείτε. Δεν χρειάζεται να είναι η δουλειά των ονείρων σας, αλλά δεν πρέπει να είναι και ο χειρότερος εφιάλτης σας. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.