Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρωσία: Θα κατάσχονται τα περιουσιακά στοιχεία όσων επικρίνουν το ρωσικό στρατό

   Το ρωσικό κοινοβούλιο θα συζητήσει ένα νομοσχέδιο μεθαύριο που θα προβλέπει τη δήμευση χρημάτων, περιουσίας και πολύτιμων περιουσιακών σ...

  



Το ρωσικό κοινοβούλιο θα συζητήσει ένα νομοσχέδιο μεθαύριο που θα προβλέπει τη δήμευση χρημάτων, περιουσίας και πολύτιμων περιουσιακών στοιχείων οποιουδήποτε καταδικαστεί για διάδοση «ψεμάτων» για τον κρατικό στρατό, δήλωσε ο ηγέτης της Κάτω Βουλής του Κοινοβουλίου, Βιάτσεσλαβ Βολοντίν.

Η Μόσχα έχει χαρακτηρίσει ως παράνομη την κριτική για το στρατό λίγο μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, τον Φεβρουάριο του 2022, και έκτοτε έχει συλλάβει χιλιάδες αντιπάλους της σύγκρουσης.

Το νομοσχέδιο, το οποίο σύμφωνα με τα κρατικά μέσα τυγχάνει της στήριξης όλων των παρατάξεων της Βουλής, θα κατατεθεί στη Βουλή τη Δευτέρα.



«Όποιος προσπαθεί να καταστρέψει τη Ρωσία και να την προδώσει θα πρέπει να λάβει την άξια τιμωρίας και να αποζημιώσει την περιουσία στο κράτος», έγραψε στο Telegram.

Σύμφωνα με τον Βολοντίν, το μέτρο έχει στόχο να τιμωρήσει όσους «ρίχνουν λάσπη στη χώρα μας, τους στρατιώτες και τους αξιωματικούς μας που υπηρετούν στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση».

Η κατηγορία της διάδοσης «ψευδών πληροφοριών» για τον στρατό τιμωρείται με φυλάκιση έως και 15 ετών και έχει χρησιμοποιηθεί από τις αρχές για την καταστολή αντιφρονούντων.

Σύμφωνα με το νόμο, οι πληροφορίες για την επίθεση στην Ουκρανία, οι οποίες δεν προέρχονται από τη ρωσική κυβέρνηση, μπορούν να θεωρηθούν «ψευδείς».

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν αποκαλεί τον πόλεμο «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» για την αποστρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας.

Οι δυτικές χώρες απάντησαν στη Ρωσία, χτυπώντας την οικονομία αυτής της χώρας με σκληρές κυρώσεις.

Ως αποτέλεσμα του πολέμου, χιλιάδες άνθρωποι έχουν πεθάνει και εκατομμύρια άλλοι έχουν εκτοπιστεί από τα σπίτια τους.

The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.