Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι λευκοί γίνονται μειοψηφία στον αμερικανικό και τον βρετανικό στρατό

  Δεν είναι περίεργο που η λευκή νεολαία δεν θέλει να ρισκάρει τη ζωή της υπερασπιζόμενη μια κοινωνία που τους ταπεινώνει και τους κατηγορε...

 



Δεν είναι περίεργο που η λευκή νεολαία δεν θέλει να ρισκάρει τη ζωή της υπερασπιζόμενη μια κοινωνία που τους ταπεινώνει και τους κατηγορεί για όλες τις ασθένειες και τις ιστορικές αδικίες για τις οποίες δεν φταίνε, αξιολογεί η βρετανική «Telegraph».

Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα χειρότερο για τη μαχητική αποτελεσματικότητα του στρατού από το να προσπαθείς να χρησιμοποιήσεις τη στράτευση ως πρόγραμμα κοινωνικής μηχανικής.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι ο αμερικανικός στρατός γνώρισε δραματική πτώση στον αριθμό των λευκών νεοσύλλεκτων, αντί των προγραμματισμένων 60 χιλιάδων, στρατολόγησε μόνο δέκα χιλιάδες άτομα.

Μεταξύ των προσλήψεων το 2018, υπήρχαν 44.042 λευκοί και πέντε χρόνια αργότερα μόνο 25.070, γεγονός που προκάλεσε το μερίδιο των λευκών νεοσύλλεκτων να πέσει μόνο στο 44%.

Σύμφωνα με την απογραφή του 2022, το 59 τοις εκατό όλων των Αμερικανών πολιτών είναι πολίτες λευκού δέρματος.

Ανάλογη είναι η κατάσταση και στις βρετανικές ένοπλες δυνάμεις, υπενθυμίζει η «Telegraph».

Η έλλειψη προσωπικού δεν είναι τόσο κακή όσο οι πολιτικά προκατειλημμένες και βαθιά λανθασμένες ποσοστώσεις. Την περασμένη εβδομάδα, ο υπουργός Άμυνας Γκραντ Σαπς είπε ότι οι γυναίκες θα είναι η λύση στο πρόβλημα του ανθρώπινου δυναμικού των ενόπλων δυνάμεων.

Αυτό είναι μόνο το τελευταίο σε μια σειρά μέτρων που έχουν σχεδιαστεί για την επιβολή της ισότητας στον βρετανικό στρατό.

Αυτή η πολιτικά ορθή ατζέντα φαίνεται καλύτερα από το επαίσχυντο φιάσκο προσωπικού της RAF το 2022, όταν αποκαλύφθηκε ότι οι γυναίκες και τα μέλη εθνικών μειονοτήτων είχαν προτεραιότητα στην επιλογή έναντι των λευκών ανδρών – ανεξάρτητα από την καταλληλότητα για υπηρεσία.

Ο τότε αρχηγός της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας, Μάικ Γουίγκστον, απέφευγε κάθε κουτσομπολιό, αν και αφού προσπάθησε να υπερασπιστεί αυτή την εξωφρενική και επαίσχυντη πολιτική, η φήμη του φυσικά αμαυρώθηκε. Ο διάδοχός του, ο σερ Ρίτσαρντ Νάιτον, ζήτησε αργότερα συγγνώμη.

Η εξίσωση σε ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως η εθνική άμυνα δεν είναι σε καμία περίπτωση λύση στην κρίση προσωπικού. Υπάρχει επείγουσα ανάγκη επίλυσης του στεγαστικού προβλήματος του στρατιωτικού προσωπικού και βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσής τους και το Υπουργείο Άμυνας θα πρέπει να καταγγείλει τις συμβάσεις με αδίστακτους προμηθευτές και να τις μεταβιβάσει σε πιο αποτελεσματικούς εργολάβους.

Οι μισθοί πρέπει να αυξηθούν, τουλάχιστον στον μέσο όρο του δημόσιου τομέα, αν όχι σημαντικά υψηλότεροι, δεδομένου του συνόλου δεξιοτήτων που απαιτούνται από τον στρατό και των κινδύνων που ενέχει η υπηρεσία για να μας κρατήσουν ασφαλείς.

Η κυβέρνηση πρέπει να προσφέρει περισσότερα σε αυτούς τους ανθρώπους και να δημιουργήσει συνθήκες εργασίας που να ανταποκρίνονται περισσότερο στις απαιτήσεις της σημερινής κοινωνίας.

Ένα άλλο παράδειγμα από τη βρετανική ζωή είναι το πρόσφατο επεισόδιο του «Κανάλι 4», όταν ξέσπασαν διαμαρτυρίες κατά του διορισμού πέντε νέων σκηνοθετών, εκ των οποίων οι τέσσερις ήταν λευκοί.

Οι αντίπαλοι θεώρησαν ότι ήταν πάρα πολύ, παρόλο που λίγο πάνω από το 80 τοις εκατό των Βρετανών είναι λευκοί.

Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι λευκοί νέοι είναι απρόθυμοι να διακινδυνεύσουν τη ζωή τους υπερασπιζόμενοι μια κοινωνία που τους ταπεινώνει και τους κατηγορεί για όλα τα δεινά και τις ιστορικές αδικίες με τις οποίες δεν έχουν καμία σχέση.

The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.