Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλβανίας: «Δεν θα με νικήσει ο εχθρός της ανθρωπότητας, Τζορτζ Σόρος»

  Ο επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος- DP, Σαλί Μπερίσα, έδωσε ομιλία από το παράθυρο του διαμερίσματός του, καθώς είχαν συγκεντρωθεί ο...

 



Ο επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος- DP, Σαλί Μπερίσα, έδωσε ομιλία από το παράθυρο του διαμερίσματός του, καθώς είχαν συγκεντρωθεί οι υποστηρικτές του διαμαρτυρόμενοι για τον “κατ’ οίκον περιορισμό” που του επιβλήθηκε από το αλβανικό δικαστήριο.

Μέρος της ομιλίας του Μπερίσα:

Το λάθος του Σαλί Μπερίσα είναι ότι παρενέβη για να σώσει την αντιπολίτευση της Αλβανίας όταν την έπιασε όμηρος ο Έντι Ράμα



Πρώτον, ένα εγκάρδιο και ταπεινό ευχαριστώ σε κάθε έναν από εσάς, κάθε φορά που βγαίνω από αυτό το παράθυρο και σας βλέπω εδώ, νιώθω έναν δυνατό άνεμο να φυσάει.

Αυτός δεν είναι ο εποχικός άνεμος του Ιανουαρίου, αυτός δεν είναι ο κρύος άνεμος του χειμώνα, αλλά αυτός είναι ο άνεμος της ελπίδας, ο άνεμος της νίκης, ο άνεμος του μέλλοντος για το DP και τους Αλβανούς.

Αυτός είναι ο άνεμος της αλλαγής, που πηγάζει από την ψυχή, την καρδιά, τα ιδανικά σας και έχει όλη τη δύναμη να αλλάξει τη μοίρα των Αλβανών και της Αλβανίας.

Η συνάντησή σας εδώ εκπέμπει τις πρώτες ακτίνες φωτός που φωτίζουν μια Αλβανία που βυθίστηκε στο σκοτάδι.

Αναζωογονείτε την ελπίδα, αναζωογονείτε την πίστη, και ως εκ τούτου τις μεγαλύτερες ευχαριστίες μου σε εσάς τους Δημοκρατικούς που συγκεντρώθηκαν σήμερα σε αυτόν τον δρόμο.



Ποτέ στην ιστορία της Δύσης δεν έχει γίνει τόσο σκληρός πόλεμος εναντίον ενός κόμματος όπως αυτός που έγινε εναντίον μας ως Δημοκρατικό Κόμμα.

Ποτέ δεν υπήρξε πόλεμος ενάντια σε ένα κόμμα όπως αυτό κατά του PD, που δίχασε την ιστορία, διχάζει τις εποχές, ανέτρεψε την πιο βάναυση, σταλινική δικτατορία που γνώρισε ποτέ η Ευρώπη. Έφερε την Αλβανία και τους Αλβανούς από τα πιο βαθιά βάθη της ιστορίας στο φως του δρόμου προς την ΕΕ, την έκανε μέλος του ΝΑΤΟ και πέτυχε να κάνει τους Αλβανούς, το φτωχότερο έθνος στην Ευρώπη, το τρίτο φτωχότερο στον πλανήτη, στην κατάταξη στην ομάδα των χωρών με ανώτερο μεσαίο εισόδημα

Στα χρόνια των κοινών προσπαθειών, το Δημοκρατικό Κόμμα έκανε περισσότερα από όλους τους προκατόχους της στα 110 χρόνια ανεξαρτησίας μαζί.

Παρ’ όλα αυτά, σε αυτή την 10ετία, οι δημοκράτες διώχθηκαν, αντιμετωπίστηκαν ως πολίτες δεύτερης και τρίτης κατηγορίας, υπέστησαν διακρίσεις, τους αρνήθηκαν, τους πολέμησε άγρια ως εχθρούς ο Έντι. Ο Ράμα, το ναρκοκαθεστώς του, η διεθνής μαφία με επικεφαλής το τέρας της ανθρωπότητας, Τζορτζ Σόρος.

Γιατί αυτός ο πόλεμος εναντίον των Δημοκρατικών; Απάντηση θα πάρεις παντού: Ο Σάλιου φταίει. Αλλά κάθε Αλβανός γνωρίζει την πραγματική απάντηση. Το λάθος του Σαλί Μπερίσα είναι ότι παρενέβη για να σώσει την αντιπολίτευση της Αλβανίας όταν την πήρε όμηρο ο Έντι Ράμα.

Το λάθος του Σαλί Μπερίσα είναι ότι παρενέβη όταν άλλοι ήθελαν να την ορίσουν πρόεδρο και του είπαν όχι, τον επικεφαλής του PD θα τον καθορίζουν για πάντα μόνο οι Αλβανοί, οι δημοκράτες.

Το λάθος του Σάλιου ήταν ότι κατήγγειλε καθημερινά τις υποθέσεις του αιώνα, τα αποτεφρωτήρια, τους αποστειρωτές, τις κλοπές στο λιμάνι του Δυρραχίου, τις τρομερές διασυνδέσεις του Έντι Ράμα και των κυβερνητών με συμμορίες, με εμπόρους ναρκωτικών.

Politiko, Syri,

The Hellenic Information Team


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.