Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σκόπια: Συνταγματολόγος πιστεύει ότι η ένταξη των Βουλγάρων στο Σύνταγμα δεν θα εκβουλγαρίσει τους Σλάβους

    Ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Σβέτομιρ Σκάριτς πιστεύει ότι με την εγγραφή των Βουλγάρων στο Σύνταγμα δεν θα βλάψει την εθνική δια...

   



Ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Σβέτομιρ Σκάριτς πιστεύει ότι με την εγγραφή των Βουλγάρων στο Σύνταγμα δεν θα βλάψει την εθνική διαφορετικότητα των Σλάβων από τους Βουλγάρους, στη Βόρεια Μακεδονία. Προέτρεψε, μάλιστα την κυβέρνηση που θα προκύψει με τις εκλογές που θα ακολουθήσουν την άνοιξη να προβεί στις σχετικές συνταγματικές αλλαγές.



«Ενθαρρύνω τις επόμενες αρχές να προβούν στις συνταγματικές τροποποιήσεις, γιατί δεν υπάρχει φόβος οποιοδήποτε εκβουλγαρισμού. Μετά από αυτό οι Βούλγαροι δεν θα μπορούν να μας εμποδίσουν όσον αφορά τις αναχρονιστικές απαιτήσεις τους», δήλωσε ο καθηγητής Σκάριτς.

Στη συνέντευξή του στην TV Vistel, ο συνταγματολόγος ανέφερε ότι δεν φοβάται τον εκβουλγαρισμό των Σλάβων με την αποδοχή των τροποποιήσεων στο Σύνταγμα.

«Η μελλοντική σύνθεση του Κοινοβουλίου θα δεχθεί τις αλλαγές στο Σύνταγμα εγγράφοντας τους Βουλγάρους σε αυτό. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει τον εκβουλγαρισμό της Βόρειας Μακεδονίας γιατί μετά θα πρέπει να εξεταστεί νέο Σύνταγμα, διότι το σημερινό με όλες τις τροπολογίες που έχει προκύψει είναι κατ’ ουσίαν ανεφάρμοστο», επεσήμανε ο συνταγματολόγος.

The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.