Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: «Δεν πρόκειται να βρουν τίποτα έτσι που το έχω κάνει» – Η κατάθεση Ρομά που «καίει» τον κρεοπώλη

  Υπό αξιολόγηση είναι η κατάθεση ενός Ρομά κρατούμενου σχετικά με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι και τα όσα φέρεται να το...

 



Υπό αξιολόγηση είναι η κατάθεση ενός Ρομά κρατούμενου σχετικά με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι και τα όσα φέρεται να του έχει πει ο 50χρονος κρεοπώλης όσο έμεινε στο κρατητήριο.

Ο συγκεκριμένος κρατούμενος κατέθεσε ότι ο κρεοπώλης που είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη, είπε μπροστά του ότι «δεν πρόκειται να βρουν τίποτα έτσι όπως το έχω κάνει».



Οι έμπειροι αξιωματικοί αξιολογούν τη συγκεκριμένη κατάθεση προκειμένου να διαπιστώσουν το κατά πόσο είναι αξιόπιστη ή όχι.

Μιλώντας για την υπόθεση, ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης στο MEGA, σημείωσε:

«Υπήρχε ένα τρίτο πρόσωπο όντως, το οποίο φαίνεται ότι μιλούσε και πριν από το περιστατικό της εξαφάνισης του Μπάμπη αλλά και μετά, επίμονα ο κρεοπώλης με μηνύματα. Κάποια μηνύματα τα έσβησαν, θα γίνει ανάκτηση γιατί το τηλέφωνο από το τρίτο πρόσωπο κατασχέθηκε από την αστυνομία. Να δούμε αν εμπλέκεται αυτό το πρόσωπο ή απλώς μιλούσε μαζί του οποιοσδήποτε για να δημιουργήσει ένα άλλοθι».

Όπως είπε ο ίδιος, «το ζήτημα είναι ότι δεν έχει βρεθεί ακόμα το πτώμα, αν υπάρχει πτώμα. Μέσα στο κελί που κρατούνταν (σ.σ. ο κρεοπώλης) υπήρχε ένας Ρομά ο οποίος κατέθεσε μετά ότι αυτός είπε εκεί μπροστά του ότι δεν πρόκειται να βρουν τίποτα έτσι όπως το έχω κάνει. Να δούμε αν αυτός ο άνθρωπος είναι αξιόπιστος ή είναι μυθομανής. Βλέπουμε ότι υπάρχουν πολλά στοιχεία που παραπέμπουν ότι κάτι έγινε, ίσως μια εγκληματική πράξη, γιατί δεν μπορείς να ρωτάς κάποιον τι ακριβώς έγινε σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό που εξαφανίστηκε ένας άνθρωπος και να σου απαντάει δε θυμάμαι και δεν ξέρω. Έχει πει ότι έχει καπνίσει ένα τσιγάρο που αυτό ίσως λειτούργησε αρνητικά στο να θυμάται πράγματα, όπως λέει ο ίδιος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.