Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρεις εποχές μέσα σε μία εβδομάδα προβλέπει ο Μαρουσάκης - Έρχονται πολικές θερμοκρασίες το Σαββατοκύριακο

  Τρεις εποχές μέσα σε μια εβδομάδα θα βιώσουμε στη χώρα, καθώς ξεκινάμε με φθινοπωρινό καιρικό μοτίβο, στη συνέχεια καθώς θα πηγαίνουμε πρ...

 



Τρεις εποχές μέσα σε μια εβδομάδα θα βιώσουμε στη χώρα, καθώς ξεκινάμε με φθινοπωρινό καιρικό μοτίβο, στη συνέχεια καθώς θα πηγαίνουμε προς την Πέμπτη θα οδηγηθούμε σε ανοιξιάτικο, για να καταλήξουμε σε μια σύντομη βαρυχειμωνιά το Σαββατοκύριακο έως και τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.




«Ανοιξιάτικο» αναμένεται να είναι το σκηνικό του καιρού αυτή την εβδομάδα, με τους μετεωρολόγους, όμως, να προειδοποιούν πως το Σαββατοκύριακο (20-21/1) θα έρθει μια νέα - σημαντική αλλά σύντομη - επιδείνωση του καιρού.

Με τα σημερινά στοιχεία υπάρχει ενδεχόμενο σοβαρής αλλαγής του καιρού προς χειμώνα ξανά μέσα στο Σάββατο και κυρίως την Κυριακή.

Αρχικά, η Δευτέρα και η Τρίτη θα χαρακτηριστεί από την άνοδο της θερμοκρασίας, τους νοτιάδες και τις βροχές κυρίως στα δυτικά και το Αιγαίο σύμφωνα με το μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

ΚλείσιμοΑπό τα μέσα της εβδομάδας το θερμόμετρο θα φτάσει ξανά ενδεικτικά στην Αθήνα τους 17 βαθμούς και στο τέλος της εβδομάδας και πιο υψηλά, ακόμα και 19 βαθμούς την ερχόμενη Παρασκευή και το Σάββατο.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.