Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μετά το σκάνδαλο της αγιοποίησης του Ιωσήφ Στάλιν, αλλάζουν την εικόνα στη Γεωργία

   Η φιλορωσική ένωση «Συμμαχία Πατριωτών της Γεωργίας», η οποία δώρισε μια εικόνα που απεικονίζει ως άγιο τον Ιωσήφ Στάλιν της Σοβιετικής ...

  



Η φιλορωσική ένωση «Συμμαχία Πατριωτών της Γεωργίας», η οποία δώρισε μια εικόνα που απεικονίζει ως άγιο τον Ιωσήφ Στάλιν της Σοβιετικής Ένωσης στον Καθεδρικό Ναό της Τιφλίδας, δήλωσε ότι η διαδικασία αντικατάστασης της εικόνας του θα οργανωθεί από το Πατριαρχείο της Γεωργίας.



Το σκάνδαλο της αγιοποίησης του Στάλιν ξεπέρασε τα σύνορα της Γεωργίας και σχολιάστηκε δυσμενώς και με έντονη καυστικότητα από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Αποφασίστηκε η εικόνα του Στάλιν να αντικατασταθεί με την εικόνα μιας γυναίκας που έχει θεραπευτεί από τον καρκίνο, δήλωσε ο ηγέτης της φιλορωσικής Συμμαχίας Πατριωτών, Ντέιβιντ Ταρχάν-Μουράβι .
Σύμφωνα με τον Ταρχάν-Μουράβι, το Πατριαρχείο έχει ήδη επικοινωνήσει με τον καλλιτέχνη. Το εικονίδιο δεν θα αφαιρεθεί από το ναό, όλες οι εργασίες για την αλλαγή της εικόνας θα πραγματοποιηθούν επί τόπου. Ίσως ο καλλιτέχνης να φέρει μία έτοιμη εικόνα που θα κολλήσει επάνω στην παλιά, όπως σημειώνουν τα ρωσικά media.

The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.