Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ηράκλειο: Χάρη στην τεχνολογία βρήκαν τον Παλαιστίνιο δράστη τριών κλοπών

  Η τεχνολογία «τιμώρησε» τον διαρρήκτη που είχε εισβάλει τρεις φορές στις αθλητικές εγκαταστάσεις ποδοσφαίρου στην περιοχή Βαγιά της Αμμου...

 



Η τεχνολογία «τιμώρησε» τον διαρρήκτη που είχε εισβάλει τρεις φορές στις αθλητικές εγκαταστάσεις ποδοσφαίρου στην περιοχή Βαγιά της Αμμουδάρας Ηρακλείου, καθώς τρομοκρατήθηκε ακούγοντας μια φωνή από το... υπερπέραν να τον διατάζει να φύγει και τράπηκε σε φυγή!



Πρόκειται για έναν 25χρονο Παλαιστίνιο που τρύπωνε κάθε... τρεις ημέρες στις εγκαταστάσεις. Στις 6 και στις 9 Ιανουαρίου είχε αρπάξει χρήματα, τρόφιμα και αθλητικά είδη και πίστεψε ότι θα έβρισκε να κλέψει και στις 12 Ιανουαρίου. Όμως, μετά τις απανωτές διαρρήξεις, οι υπεύθυνοι της ομάδας εγκατέστησαν ένα σύστημα που τους ειδοποιεί με email μόλις διαπιστώσει κίνηση στον χώρο, καταγράφει εικόνα και παρέχει τη δυνατότητα επικοινωνίας με ήχο.

Έτσι, μόλις ο αλλοδαπός τρύπωσε για τρίτη φορά, άκουσε μία φωνή χωρίς να υπάρχει γύρω του ψυχή, πανικοβλήθηκε και το έβαλε στα πόδια. Το υλικό παραδόθηκε στους αστυνομικούς του τμήματος Μαλεβιζίου που ταυτοποίησαν τον 25χρονο και ξεκίνησαν αναζητήσεις. Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε την Τετάρτη στην περιοχή και πάνω του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί γι' αυτήν και να σχηματιστεί δικογραφία για τις κλοπές, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.