Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρεις συλλήψεις σε Κολωνό, Εκάλη και Κορυδαλλό για μαστροπεία ανηλίκων

  Στα χέρια των Αρχών έπεσαν 2 άνθρωποι που είχαν εμπλακεί σε υπόθεση μαστροπείας, καθώς ωθούσαν ανήλικες στην πορνεία αλλά και ένας άνδρας...

 



Στα χέρια των Αρχών έπεσαν 2 άνθρωποι που είχαν εμπλακεί σε υπόθεση μαστροπείας, καθώς ωθούσαν ανήλικες στην πορνεία αλλά και ένας άνδρας που ήταν πελάτης τους. Η μία σύλληψη έγινε στον Κολωνό, θυμίζοντας την πολύκροτη υπόθεση με τον βιασμό της 12χρονης.

Η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανακοίνωσε ότι χθες Πέμπτη (11.1.2024) συνελήφθησαν, μετά από σχετικά εντάλματα, 3 άτομα για την εμπλοκή τους στην υπόθεση μαστροπείας και γενετήσιας εκμετάλλευσης ανηλίκων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 31χρονη γυναίκα και οι 2 άνδρες, 33 και 55 ετών, συνελήφθησαν σε Κολωνό, Εκάλη και Κορυδαλλό.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., κατηγορούνται –κατά περίπτωση- για μαστροπεία σε βάρος προσώπου νεότερου των 15 ετών, κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία σε βάρος ανηλίκου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία (παραγωγή, διανομή και κατοχή) με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, μέσω πληροφοριακών συστημάτων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα καθώς και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, σε βάρος προσώπου νεοτέρου των 15 ετών και προσώπου μεγαλύτερου των 15 ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Προηγήθηκε έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των ανωτέρω συλληφθέντων καθώς και ακόμη 6 ατόμων. Ειδικότερα:
  • η 31χρονη, από αρχές του 2022, εξωθούσε ανήλικη στην πορνεία, αποκομίζοντας χρηματικό όφελος,
  • ο 33χρονος, στα μέσα Απριλίου 2023, ανέβασε φωτογραφίες τη ανήλικης και μίας άλλης κοπέλας σε ιστοσελίδα, μέσω της οποίας πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον 10 ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας, και
  • ο 55χρονος, το διάστημα Ιουλίου – Αυγούστου 2023, συνευρέθηκε ερωτικά στο σπίτι του με την πρώτη ανήλικη και ακόμη μία, έναντι χρηματικού ποσού, ενώ κατά το ίδιο διάστημα και προγενέστερα προέβη σε όμοιες πράξεις με τις εν λόγω ανήλικες, τόσο από κοινού όσο και με καθεμία ξεχωριστά.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστήριων καθώς και ένα αεροβόλο όπλο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.