Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε καί...;;; Αγία Παρασκευή: Αποβάλλεται δια παντός από το ιδιωτικό σχολείο ο μαθητής για το bullying στον 14χρονο

    Στο σχολείο του επέστρεψε σήμερα ο 14χρονος μαθητής, που έπεσε θύμα άγριου bullying πριν από μερικές ημέρες στην Αγία Παρασκευή, όταν τ...

   



Στο σχολείο του επέστρεψε σήμερα ο 14χρονος μαθητής, που έπεσε θύμα άγριου bullying πριν από μερικές ημέρες στην Αγία Παρασκευή, όταν τρία άτομα του επιτέθηκαν, ενώ είχε βγάλει τον σκύλο του βόλτα.

Σήμερα, ο 14χρονος επέστρεψε στο σχολείο, μαζί με τον πατέρα του και παρουσία του δικηγόρου της οικογένειας. Το σοκ είναι μεγάλο για τον ανήλικο, αλλά η παιδοψυχολόγος, που τον παρακολουθεί, του είπε ότι πρέπει να επιστρέψει όσο γίνεται πιο γρήγορα στην καθημερινότητά του, όπως και έκανε.

Στο μεταξύ, ο ένας από τους δράστες, που φοιτά στο ίδιο ιδιωτικό σχολείο με το θύμα, πρόκειται να αποβληθεί διά παντός από το σχολείο, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής LiveNews.

Μάλιστα, το σχολείο σε επιστολή που έστειλε στους γονείς αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «μαθητές και μαθήτριες που δεν σέβονται αυτές τις αρχές δεν μπορούν να είναι μέλη της σχολικής μας κοινότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.