Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

David Petraeus: Προσοχή, ο Πούτιν μετά την Ουκρανία θα στραφεί στη Μολδαβία

  «Εάν ο Βλαντιμίρ Πούτιν πετύχει τους στόχους του στην Ουκρανία, η Ρωσία θα ‘στραφεί’ στη Μολδαβία ή σε ένα από τα κράτη της Βαλτικής», δή...

 



«Εάν ο Βλαντιμίρ Πούτιν πετύχει τους στόχους του στην Ουκρανία, η Ρωσία θα ‘στραφεί’ στη Μολδαβία ή σε ένα από τα κράτη της Βαλτικής», δήλωσε στο CNN ο Ντέιβιντ Πετρέους, πρώην διευθυντής της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών (CIA) .



Ο Πετρέους μίλησε επίσης στη συνέντευξη του για το θέμα της χρηματοδότησης της Ουκρανίας, το οποίο είναι μπλοκαρισμένο στο Κογκρέσο των ΗΠΑ.

«Υπάρχει μια πολύ ισχυρή δικομματική πλειοψηφία στη Γερουσία, και επίσης μια αρκετά σημαντική στη Βουλή των Αντιπροσώπων, που θέλει να εγκρίνει τη βοήθεια προς την Ουκρανία. Αλλά είναι η δυναμική στη Βουλή (του Κογκρέσου) που το δυσκολεύει. … Νομίζω ότι αυτό θα αποφασιστεί. Το ερώτημα, όμως, είναι «Πότε;»

«Πόσο καιρό μπορεί να αντέξει η Ουκρανία, πριν μπορέσουμε να ανανεώσουμε τους μηχανισμούς, και έχει ήδη προταθεί ένα πολύ σημαντικό ποσό – 44 δισεκατομμύρια δολάρια. Σκεφτείτε το γεγονός ότι είναι μια περίοδος δύο ετών όπου ο αμυντικός μας προϋπολογισμός είναι 1,7 τρισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό είναι πολύ απαραίτητο, ζήτημα «καλού εναντίον κακού» όσο μπορείς να το πεις έτσι», είπε.


Αν η Ρωσία επιτύχει τη νίκη, αν ο Πούτιν καταφέρει να επιτύχει τους πολύ μεγάλους στόχους του στην Ουκρανία, δεν θα σταματήσει εκεί.

Ο επόμενος στόχος θα είναι η Μολδαβία, ίσως ένα από τα κράτη της Βαλτικής ή άλλα. Ο Henry Kissinger, πριν πεθάνει, δήλωσε ότι η υπεράσπιση του ΝΑΤΟ ξεκινά τώρα στα σύνορα μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας και συμφωνώ απόλυτα με αυτό», σχολίασε ο πρώην διευθυντής της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών.

The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.