Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Υπηρεσία Πληροφοριών Εσθονίας: Η Μόσχα προσπαθεί να εξαντλήσει την αεράμυνα της Ουκρανίας, πριν εμφανιστούν τα επικίνδυνα F-16

   Οι αυξημένες πυραυλικές επιθέσεις της Ρωσίας σε στόχους στην Ουκρανία δείχνουν ότι η Μόσχα θεωρεί επικίνδυνη την παρουσία μαχητικών αερο...

  



Οι αυξημένες πυραυλικές επιθέσεις της Ρωσίας σε στόχους στην Ουκρανία δείχνουν ότι η Μόσχα θεωρεί επικίνδυνη την παρουσία μαχητικών αεροσκαφών F-16 σε αυτήν.

Αυτό δήλωσε ο διευθυντής του κέντρου πληροφοριών των εσθονικών αμυντικών δυνάμεων, συνταγματάρχης Αντς Κιβίσελγκ, σε ενημέρωση στις 12 Ιανουαρίου, αναφέρει η ουκρανική Pravda, επικαλούμενη την Εσθονική Δημόσια Ραδιοφωνία – ERR .



Ο Κιβίσελγκ σημείωσε ότι τις τελευταίες εβδομάδες, η Ρωσία χρησιμοποιεί ενεργά βομβαρδιστικά μεγάλου βεληνεκούς και πυραύλους Kalibr για να χτυπήσει τον ουκρανικό στρατό, την αμυντική βιομηχανία και τις υποδομές.

«Επηρεάζονται σε όλη τη χώρα εγκαταστάσεις της ηλεκτροπαραγωγικής βιομηχανίας, λιμενικές και σιδηροδρομικές υποδομές, στρατιωτικά αεροδρόμια, αποθήκες όπλων και πυρομαχικών, κέντρα στρατιωτικής εκπαίδευσης και επιχειρήσεις του αμυντικού-βιομηχανικού συγκροτήματος που ασχολούνται με την παραγωγή και την επισκευή όπλων». πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της εσθονικής υπηρεσίας πληροφοριών, τα χτυπήματα στα ουκρανικά αεροδρόμια «μαρτυρούν ότι οι Ρώσοι θεωρούν επικίνδυνη την εμφάνιση του F-16 στο οπλοστάσιο της Ουκρανίας».

Σύμφωνα με τον Κιβίσελγκ, η ρωσική τακτική είναι να συντρίψει το σύστημα αεράμυνας της Ουκρανίας. Πιστεύει ότι καθώς πλησιάζει το κρύο, μπορούμε να περιμένουμε πιο μαζικές επιθέσεις από τη Ρωσία, καθώς αυτή τη στιγμή παράγει περισσότερα πυρομαχικά από όσα χρησιμοποιεί.

Οι Ουκρανοί πιλότοι παρακολουθούν ή θα υποβληθούν σε εκπαίδευση F-16 στις ΗΠΑ, τη Ρουμανία, τη Δανία, τη Γαλλία και τη Μεγάλη Βρετανία. Πέρυσι, έξι Ουκρανοί ολοκλήρωσαν τη βασική εκπαίδευση, συμπεριλαμβανομένης της εκμάθησης αγγλικών, πριν από τα Χριστούγεννα.


The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.