Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κλάδος της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών (MIT), με δράση στα περίχωρα της πόλης Σουλεϊμανίγια στο βόρειο Ιράκ, δολοφόνησε τον Κούρδο αυτονομιστή Abdulmutalip Doğruci, τον οποίο κατηγορούσε για εμπόριο ναρκωτικών προς όφελος της τρομοκρατικής οργάνωσης του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος- PKK. Σύμφωνα με πληροφορίες που ελήφθησαν από πηγές ασφαλείας, η MIT διαπίστωσε ότι ο Κούρδος αυτονομιστής που είχε το ψευδώνυμο ‘Cesur Vedat’, ήταν ένας από τους λεγόμενους υπεύθυνους της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK, που οργάνωνε το εμπόριο ναρκωτικών της οργάνωσης στην Τουρκία, όπως αναφέρει η TRT. Οι Τούρκοι πράκτορες διαπίστωσαν ότι ο Doğruci οργάνωνε και επέβλεπε τις δραστηριότητες της διακίνησης ναρκωτικών στα προάστια της Σουλεϊμανίγια. Στόχος της δολοφονίας ήταν να κοπεί η οικονομική ενίσχυση του PKK από τις δραστηριότητες που ασκούσε ο Doğruci. — The Hellenic Information Team

   Κλάδος της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών (MIT), με δράση στα περίχωρα της πόλης Σουλεϊμανίγια στο βόρειο Ιράκ, δολοφόνησε τον Κούρδο α...

  



Κλάδος της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών (MIT), με δράση στα περίχωρα της πόλης Σουλεϊμανίγια στο βόρειο Ιράκ, δολοφόνησε τον Κούρδο αυτονομιστή Abdulmutalip Doğruci, τον οποίο κατηγορούσε για εμπόριο ναρκωτικών προς όφελος της τρομοκρατικής οργάνωσης του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος- PKK.



Σύμφωνα με πληροφορίες που ελήφθησαν από πηγές ασφαλείας, η MIT διαπίστωσε ότι ο Κούρδος αυτονομιστής που είχε το ψευδώνυμο ‘Cesur Vedat’, ήταν ένας από τους λεγόμενους υπεύθυνους της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK, που οργάνωνε το εμπόριο ναρκωτικών της οργάνωσης στην Τουρκία, όπως αναφέρει η TRT.

Οι Τούρκοι πράκτορες διαπίστωσαν ότι ο Doğruci οργάνωνε και επέβλεπε τις δραστηριότητες της διακίνησης ναρκωτικών στα προάστια της Σουλεϊμανίγια.

Στόχος της δολοφονίας ήταν να κοπεί η οικονομική ενίσχυση του PKK από τις δραστηριότητες που ασκούσε ο Doğruci.


The Hellenic Information Team


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.