Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αγρότες: Ξεκίνησαν για την Αθήνα από το Κάστρο Βοιωτίας – Ποιοι δρόμοι κλείνουν μετά τις 12

  Στην τροχιά των αγροτικών κινητοποιήσεων κινείται σήμερα, Τρίτη (20.02.24) όλη η χώρα, με πάνω από 150 τρακτέρ να καταφτάνουν στην Αθήνα,...

 



Στην τροχιά των αγροτικών κινητοποιήσεων κινείται σήμερα, Τρίτη (20.02.24) όλη η χώρα, με πάνω από 150 τρακτέρ να καταφτάνουν στην Αθήνα, στην πλατεία Συντάγματος, μαζί με χιλιάδες αγρότες που έρχονται στην πρωτεύουσα με λεωφορεία και αυτοκίνητα, από τη Βόρεια Ελλάδα, τη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο.



Το συλλαλητήριο των αγροτών στην Αθήνα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 6 σήμερα το απόγευμα, ενώ λίγο μετά τις 9 το πρωί τα τρακτέρ ξεκίνησαν από το Κάστρο Βοιωτίας.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, το κομβόι αναμένεται να έχει φτάσει στις 11 με 12 το μεσημέρι στα διόδια των Αφιδνών, όπου θα το περιμένει η Αστυνομία, που θα συνοδεύσει τους αγρότες, προκειμένου να μπουν συντεταγμένα στο κέντρο της πόλης.

Όπως δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου στον ΑΝΤ1, «μετά τις 12 το μεσημέρι αναμένεται να ξεκινήσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με προσωρινές διακοπές κυκλοφορίας σε όλη τη διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι αγρότες».

Μάλιστα, η κυρία Δημογλίδου ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να κλείσει το μετρό, εκτός κι αν υπάρχουν έκτακτοι λόγοι ασφάλειας που θα αναγκάσουν τις Αρχές να κλείσουν κάποιον σταθμό.

«Θα υπάρχει και πάλι έντονη παρουσία της Τροχαίας, ώστε να διευκολύνει όντως την κίνηση των πολιτών αλλά και των ίδιων των αγροτών, οι οποίοι φυσικά θα συνοδευτούν και στην αποχώρησή τους από το Λεκανοπέδιο. Από τις πρωινές ώρες αναμένεται να ξεκινήσει αυτή η αποχώρηση και φανταζόμαστε ότι μέχρι το μεσημέρι θα έχει ολοκληρωθεί. Θα υπάρχει όμως έντονη παρουσία της Τροχαίας για να διευκολύνει τον κόσμο», τόνισε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.