Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο διευθυντής της Μιλλιέτ παρομοιάζει Δένδια και Ιλχάν Αχμέτ με... σταγόνες ούρων !

   Βρώμικες σκιές στη γραμμή Αθήνας-Αγκυρας ΟΖΑΪ ΣΕΝΤΙΡ Σκεφτείτε μια νταμιτζάνα νερού 19 λίτρων Αν κάποιος χωρίς να το ξέρουμε ανακάτευε μ...

  



Βρώμικες σκιές στη γραμμή Αθήνας-Αγκυρας

ΟΖΑΪ ΣΕΝΤΙΡ

Σκεφτείτε μια νταμιτζάνα νερού 19 λίτρων
Αν κάποιος χωρίς να το ξέρουμε ανακάτευε μέσα δύο σταγόνες ούρα, θα πίναμε το νερό και δεν θα καταλαβαίναμε τίποτε.

Ενώ από την άλλη πλευρά αν μπροστά στα μάτια μας αναμειγνύονταν δύο σταγόνες ούρων σε αυτό το μπουκάλι νερού, το στομάχι μας δεν θα σήκωνε να το πιούμε.

Ας συνεχίσουμε να θεωρούμε καθαρό νερό την εξομάλυνση των ελληνοτουρκικών σχέσεων που συμβαίνει εδώ και κάποιο διάστημα.
Ο πρόεδρος Ερντογάν και ο Έλληνας πρωθυπουργός Μητσοτάκης που θα επισκεφτεί την Τουρκία το Μάιο, υποστηρίζουν αυτή τη διαδικασία και δεν επιτρέπουν να δηλητηριαστεί το νερό.

Απέναντι σε αυτό όμως, ο Δένδιας ο σημερινός υπουργός Εθνικής Άμυνας που πέρασε τη θητεία του από το υπουργείο Εξωτερικών ως εχθρός της Τουρκίας, για να πραγματοποιήσει το όνειρο του να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας προσπαθεί να βρωμίσει εκείνο το νερό.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Μητσοτάκης που είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, απομάκρυνε τον Δένδια από το υπουργείο Εξωτερικών επειδή κατάλαβε ότι εργαζόταν για τους δικούς του πολιτικούς στόχους και όχι για την Ελλάδα και τον μετέφερε στο υπουργείο Άμυνας, όπου δεν θα είχε και πολλά περιθώρια πολιτικής συνομιλίας.

Αλλά ο Δένδιας δεν σταματά. Από την πρώτη μέρα που άρχισε η προσέγγιση Αθήνας-Άγκυρας, αυτός συνέχισε να εργάζεται και να μιλάει ενάντια σε αυτήν.
Το τελευταίο κόλπο του Έλληνα υπουργού Εθνικής Αμύνης Δένδια ήταν αυτό :
Η Ελλάδα πραγματοποίησε άσκηση σε ένα από τα νησιά που η Τουρκία, έχει δηλώσει ότι πρέπει να αποστρατικοποιηθούν.
Η Τουρκία απάντησε σε αυτή την άσκηση με Notam στον αέρα και Navtex στη θάλασσα.

Η διαδικασία προσέγγισης σημαίνει προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων με συνομιλίες και μέχρι τότε οι χώρες διατηρούν τις θέσεις τους.

Ο Δένδιας επέτρεψε αρχικά την άσκηση, γνωρίζοντας ότι θα δημιουργούσε προβλήματα και όταν η Άγκυρα αντέδρασε, άρχισε να φωνάζει «Δεν μπορείς να είσαι φίλος με τους Τούρκους».

Η πολιτική φιλοδοξία και ο σκοπός του Δένδια είναι ξεκάθαροι, δεν με εκπλήσσει η δράση του, αλλά με εκπλήσσει ο βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ του ΠΑΣΟΚ που τον στηρίζει.

Ο Ιλχάν Αχμέτ είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης.
Πρέπει να είναι από τους ανθρώπους που γνωρίζουν καλύτερα ότι η Τουρκία δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για ελληνικό έδαφος.

Το τελευταίο διάστημα προσπαθώντας να γίνει πιο Έλληνας από τους Ελληνες, έφτασε να στοχοποιήσει το προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή.

Εκείνη την εποχή μπήκε στο ραντάρ μου.Την περασμένη εβδομάδα, έλαβα e-mail με παράπονα για αυτό το άτομο επειδή είπε ΝΑΙ στους γάμους ομοφυλοφίλων, αλλά τα αγνόησα.

Άλλωστε ο βουλευτής της Ελλάδας μπορεί να πάρει όποια απόφαση επιθυμεί και με ό,τι αισθάνεται άνετα, κανείς δεν μπορεί να ανακατευτεί.

Ωστόσο, ότι ο Ιλχάν Αχμέτ στη συνέντευξή του στην Καθημερινή είναι στην ίδια γραμμή με τον Δένδια είναι ένα σημείο που επηρεάζει τη ζωή όλων μας.
…….
Ως Milliyet, συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με φίλους στην Αθήνα, ιδιαίτερα με την Καθημερινή, προκειμένου να συμβάλουμε στην ελληνοτουρκική προσέγγιση.

Είναι πολύς ο κόσμος που δεν πιστεύει στη διαδικασία, τόσο στην Αθήνα όσο και εδώ.

Το να μην πιστεύεις στη διαδικασία είναι ένα πράγμα, το να προσπαθείς να υπονομεύσεις τη διαδικασία για προσωπικά συμφέροντα είναι άλλο…

Τα λόγια ανθρώπων όπως ο Δένδιας και ο Ιλχάν Αχμέτ θα συνεχίσουν να αποτελούν σταγόνα απέναντι στις προσπάθειές μας να μιλήσουμε για την ειρήνη, και στην προσπάθεια για προστασία και αύξηση του καθαρού νερού.
Άλλωστε η ιστορία θα γράψει τον καθένα όπως του αξίζει…

https://www.milliyet.com.tr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.