Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αντιπαράθεση Μπακογιάννη – Κοτζιά στο συνέδριο για τη Μεταπολίτευση: Για «αποστρατιωτικοποίηση νησιών από βαριά όπλα» μίλησε ο πρώην ΥΠΕΞ του ΣΥΡΙΖΑ

   Την έντονη αντίδραση της Ντ. Μπακογιάννη προκάλεσε ο (επικίνδυνος σε κάθε πρίπτωση) ισχυρισμός του Νίκου Κοτζιά ότι από ελληνικά νησιά τ...

  



Την έντονη αντίδραση της Ντ. Μπακογιάννη προκάλεσε ο (επικίνδυνος σε κάθε πρίπτωση) ισχυρισμός του Νίκου Κοτζιά ότι από ελληνικά νησιά του Αιγαίου έχουν απομακρυνθεί «αρκετά βαριά όπλα».



Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο κ. Κοτζιάς σε κάποιο σημείο της συζήτησης, είπε: «Ο αέρας μυρίζει ότι ήδη έχει γίνει αποστρατιωτικοποίηση από αρκετά βαριά όπλα στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου, το οποίο θυμίζει τον τρόπο της καταστροφής της Κύπρου».

Η κ. Μπακογιάννη απάντησε: «Δεν είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα, δώστε τα στοιχεία στον κ. Παπαχελά να τα γράψει τη Δευτέρα».

Ο κ. Κοτζιάς ανταπάντησε ότι θα το πράξει και η συζήτηση έλαβε τέλος με τον -επίσης παριστάμενο στο πάνελ- Ευάγγελο Βενιζέλο να σχολιάζει: «Αποδεικνύεται ότι η Μεταπολίτευση δεν τελείωσε».

Η συζήτηση των τριών πρώην ΥΠΕΞ (Βενιζέλου, Μπακογιάννη, Κοτζιά) αφορούσε στις σχέσεις της Ελλάδας με τη Δύση και έγινε στο πλαίσιο του συνεδρίου «Μεταπολίτευση: 50 Χρόνια μετά» που διοργανώνει η εφημερίδα «Καθημερινή».

«Δεν πιστεύω ότι αμφισβητήθηκε ποτέ, μετά τη μεταπολίτευση, η στρατηγική της Ελλάδας προς τη Δύση» τόνισε η κ. Μπακογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.