Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΣΤΟΧΟΣ»: Το πρακτόρι των τουρκικών συμφερόντων διοργάνωσε επίσκεψη «ειδικών» από την Ευρώπη στη Θράκη για να μας σκάψει τον λάκκο

MONO ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ... Ο Χαμπίμπογλου κανόνισε να πάνε και για επίσκεψη στους ψευτομουφ...




MONO ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ...

Ο Χαμπίμπογλου κανόνισε να πάνε και για επίσκεψη στους ψευτομουφτήδες!

Έθεσαν και θέμα για το εκλογικό όριο του 3% που αγωνίζονται να καταργηθεί για να μπει επίσημα στη βουλή το τουρκοκόμμα



Ο ρόλος του Χαμπίμπογλου και της οργάνωσής του είναι γνωστός στους Ελληνόψυχους, αφού δρα ως το μακρύ χέρι της Άγκυρας στην Πατρίδα ΜΑΣ. Αυτή το φορά ο Χαμπίμπογλου και το ασκέρι του διοργάνωσε… διερευνητική επίσκεψη στη Θράκη ΜΑΣ με τη συμμετοχή ξένων «ειδικών» από την Ευρώπη. Σκοπός τους ήταν η αποστολή να δει τα προβλήματα της «τουρκικής κοινότητας» και τις παραβιάσεις των δικαιωμάτων τις οποίες υπέστησαν! Η προπαγανδιστική επίσκεψη έλαβε χώρα στις 4 Μαρτίου και συμμετείχε η Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων Melek Kırmacı Arık, εκπροσωπώντας την «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης ABTTF», επικεφαλής του Τμήματος Θεμάτων Δανο-Γερμανικών Μειονοτήτων του Ευρωπαϊκού Κέντρου για Θέματα Μειονοτήτων (ECMI) και Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου της Νότιας Δανίας, ο Δρ. Martin Klatt και Petranka Nedelcheva και Magdalena Marinova από το Βουλγαρικό Εθνικό Ιστορικό Μουσείο (HYSTORYSMUS).

Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε αρχικά τον ψευτομουφτή Κομοτηνής και πρόεδρο της «Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BTTADK)» Ιμπραήμ Σερίφ στο γραφείο του και έλαβε πληροφορίες για… συστηματική παραβίαση της θρησκευτικής αυτονομίας της «τουρκικής κοινότητας της Δυτικής Θράκης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον θρησκευτικό τομέα».
Αμέσως μετά, η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε την έδρα του τουρκοκόμματος, το περιβόητο Κόμμα Φιλίας Ισότητας και Ειρήνης (DEB) στην Κομοτηνή και «ενημερώθηκε για τη στόχευση πολιτικών που ανήκουν στην τουρκική κοινότητα της Δυτικής Θράκης και Το εκλογικό όριο 3% ισχύει για ανεξάρτητους υποψηφίους σε όλη την Ελλάδα»!

Βεβαίως συναντήσεις έγιναν με όλα τα γνωστά μπουμπούκια, προωθητές των συμφερόντων της Άγκυρας, ενώ κατηγόρησαν τις ελληνικές Αρχές που δεν τους επιτρέπουν να έχουν δίγλωσσα νηπιαγωγεία, για να μπορούν να διδάσκονται την τουρκική γλώσσα από μικρή ηλικία! 

Η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον ψευτομουφτή Ξάνθης Μουσταφά Τράμπα, επισκέφτηκε την παράνομη «τουρκική Ένωση Ξάνθης (ITB)» και ενημερώθηκε για τον… νομικό αγώνα του συλλόγου, ο οποίος έκλεισε λόγω της λέξης «Τούρκος» στην ονομασία του. Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε και τις τουρκόφωνες εφημερίδες Gündem και Millet και ενημερώθηκε για τις… διακρίσεις και τη… ρητορική μίσους που στοχεύουν την «τουρκική κοινότητα της Δυτικής Θράκης στα κύρια μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα»!

Και ρωτάμε τους αρμοδίους: Πόσο ακόμα θα είναι η Ελλάδα μπάτε σκύλοι αλέστε, με την κάθε βαλτή αντιπροσωπεία να μας σκάβει τον λάκκο και να προωθεί τα εχθρικά συμφέροντα;

ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΌΦΟΡΕΙ...
 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.