Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Το όνειρο μου για τον Ολυμπιακό έγινε πραγματικότητα σε ελληνικά χώματα»

 Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Conference League και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν εμφανώς συγκινημένος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με...


 Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Conference League και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν εμφανώς συγκινημένος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Φιορεντίνα.

“Είχα αναμνήσεις, έβλεπα παιδιά που είχαν έρθει από όλο τον κόσμο να φεύγουν κλαμένοι, για ορισμένες κακές στιγμές. Όταν ανέλαβα τον Ολυμπιακό, γιατί ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είχα ως στόχο να κάνω αυτά τα παιδιά χαρούμενα. Αυτό το όνειρο είναι πλέον πραγματικότητα σε ελληνικά χώματα. Θέλω να ευχαριστήσω για τη φιλοξενία. Αυτό το Κύπελλο ανήκει σε όλη την Ελλάδα. Στη θύρα 7 και γι’αυτό θα πάει σήμερα στον Πειραιά, ενώ αύριο θα πάει στον Σάββα Θεοδωρίδη και τον πατέρα μου.

Είναι στιγμές συγκίνησης, μεγάλης χαράς και συνεχίζομαι, όχι μόνο να ονειρευόμαστε, αλλά και να ανεβαίνουμε ψηλά.

Είναι μια συλλογική δικαίωση κι είμαστε τυχεροί γιατί συνήθως το πιάτο της δικαίωσης τρώγεται κρύο. Σήμερα το φάγαμε ζεστό. Είμαστε όλοι εδώ συγκινημένοι και προχωράμε».

Ανέφερε ακόμη πως πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός έκανε την αρχή και πιστεύει πως θα ακολουθήσουν και άλλες ελληνικές ομάδες, ενώ δήλωσε πως είχαν μαζί τους την καλή ενέργεια όλων των Ελλήνων, γιατί εκτός από νίκη της ομάδας του είναι και νίκη της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.