Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρίλερ στον Σχινιά με το πτώμα που βρέθηκε με βαρίδι 10 κιλών στο πόδι! «Μίλησε» το τατουάζ του...

 Συνεχίζεται το θρίλερ με τη σορό άνδρα που εντοπίστηκε στην περιοχή του Σχινιά, έχοντας στο πόδι του ένα βαρίδι 10 κιλών. Οι Αρχές διερευνο...


 Συνεχίζεται το θρίλερ με τη σορό άνδρα που εντοπίστηκε στην περιοχή του Σχινιά, έχοντας στο πόδι του ένα βαρίδι 10 κιλών. Οι Αρχές διερευνούν το περιστατικό και εξετάζουν το ενδεχόμενο της δολοφονίας ή της αυτοκτονίας.

Ο άνδρας φορούσε φόρμα και είχε ένα τατουάζ στο χέρι. Οι Αρχές εκτιμούν ότι από τα τατουάζ ενδεχομένως να βρουν τα στοιχεία της ταυτότητάς του.

Όσον αφορά στο βαρίδι, ήταν ένας στρογγυλός δίσκος γυμναστηρίου και το θύμα το έφερε στο πόδι.

Από τον γιατρό που είδε τη σορό, εκτιμήθηκε ότι έχει πεθάνει πριν από περίπου 20 ημέρες. Συνεπώς, το σώμα όντας σε σηπτική κατάσταση, ανέβηκε στην επιφάνεια της θάλασσας.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας, ειδικός αστυνομικός αναλυτής ανέφερε για την σορό που βρέθηκε στην θάλασσα του Σχοινιά:

«Είναι παράξενο γιατί δεν ήταν δεμένα τα χέρια του. Στην αρχή το Λιμενικό όταν είδε το πτώμα κι έκανε την πρώτη αυτοψία, έκανε λόγο για αυτοχειρία. Αυτό το σενάριο σιγά – σιγά απομακρύνεται μετά την ανεύρεση ενός τατουάζ. Το τατουάζ παραπέμπει σε μία συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων».

«Το Λιμενικό συνεργάζεται πολύ στενά με την Ελληνική Αστυνομία και τις ειδικές υπηρεσίες της για την ταυτοποίηση του 40 -45 ετών ατόμου που φαίνεται να έμεινε μέσα στο νερό για 25 ημέρες», συμπλήρωσε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.