Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φρίκη στην Καλαμάτα: 29χρονη ζει επί 7 χρόνια κλεισμένη σε κλουβί από παλέτες

 Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με μια 29χρονη που ζει μέσα σε κλουβί στο σπίτι της οικογ...


 Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με μια 29χρονη που ζει μέσα σε κλουβί στο σπίτι της οικογένειάς της στην Καλαμάτα τα τελευταία επτά χρόνια.

Η υπόθεση έγινε γνωστή μετά από βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ίδια η μητέρα της με σκοπό να ζητήσει την παρέμβαση της Πολιτείας.

Σύμφωνα με τη μητέρα, η 29χρονη αντιμετωπίζει σοβαρό ψυχοσωματικό νόσημα. Η δημιουργία του κλουβιού από παλέτες πραγματοποιήθηκε το 2017, στην προσπάθεια να την αποτρέψουν από το να κάνει κακό στον εαυτό της και στους γύρω της. Η νεαρή υιοθετήθηκε από την οικογένειά της όταν ήταν 22 μηνών και από τότε ζει με τους θετούς γονείς της στο χωριό Αμμος, λίγο έξω από την Καλαμάτα.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε από την οικογένεια, ακούγεται η μητέρα της να της λέει να πάνε βόλτα ενώ σε δεύτερο βίντεο η 29χρονη ξεκινά να πετά αντικείμενα πάνω από τα κάγκελα του αυτοσχέδιου κλουβιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.