Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απόφαση που εξηγεί πολλά: Οι Αλβανοί ταξιδεύουν στο Αζερμπαϊτζάν χωρίς βίζα!

  Οι πολίτες της Αλβανίας με έγκυρα ταξιδιωτικά έγγραφα μπορούν να ταξιδέψουν στο Αζερμπαϊτζάν χωρίς βίζα. Ο πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν στα Τί...

 


Οι πολίτες της Αλβανίας με έγκυρα ταξιδιωτικά έγγραφα μπορούν να ταξιδέψουν στο Αζερμπαϊτζάν χωρίς βίζα. Ο πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν στα Τίρανα, Ανάρ Χουσεΐνοφ, ενημέρωσε ότι «οι Αλβανοί πολίτες με κανονικά διαβατήρια μπορούν να ταξιδέψουν στο Αζερμπαϊτζάν χωρίς βίζα».

Η συμφωνία για την κατάργηση των βίζας για Αλβανούς πολίτες υπεγράφη την 1η Μαρτίου φέτος κατά την επίσκεψη του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα στο Μπακού, ο οποίος ηγήθηκε ανώτατης κυβερνητικής αντιπροσωπείας. Η κατάργηση των βίζας δημιουργεί νέες ευκαιρίες για τον τουρισμό, την οικονομική ανάπτυξη και τη συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών, που σηματοδοτούν ένα σημαντικό άλμα στη συγκεκριμένη ενίσχυση της συνεργασίας, ιδίως τον περασμένο χρόνο, που σηματοδότησε και το άνοιγμα της πρεσβείας του Αζερμπαϊτζάν στα Τίρανα και το ανακοινωθέν άνοιγμα της αλβανικής πρεσβείας στο Μπακού αυτό το φθινόπωρο, όπως επισημαίνουν στην Αλβανία.

Η αντιπροσωπεία της αλβανικής κυβέρνησης είχε μια σειρά από σημαντικές συναντήσεις που ανοίγουν νέες ευκαιρίες για τον τουρισμό και την οικονομία, την ανάπτυξη και τη συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών. Εδώ, ειδικότερα, η συμφωνία για την υλοποίηση του πιλοτικού έργου για την αεριοποίηση της Κορυτσάς, καθώς και για τη δυνατότητα συμμετοχής εταιρειών και από τις δύο χώρες σε έργα για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Τώρα πόσο τυχαίο είναι πως σύνδεσμος Αλβανίας και Αζερμπαϊτζάν είναι η Τουρκία, μπορούμε όλοι μας να το αντιληφθούμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.