Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έριξαν μολότοφ σε αστυνομικό έξω από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου: Αίμα θέλουν τα αντικοινωνικά παράσιτα!

  Βίντεο με τις κινήσεις του οχήματος στο οποίο επέβαιναν οι τουλάχιστον τρεις δράστες της εμπρηστικής επίθεσης, με στόχο, όπως όλα δείχνουν...

 


Βίντεο με τις κινήσεις του οχήματος στο οποίο επέβαιναν οι τουλάχιστον τρεις δράστες της εμπρηστικής επίθεσης, με στόχο, όπως όλα δείχνουν, τον αστυνομικό-φρουρό της προέδρου του Αρείου Πάγου, έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Η επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα, την ώρα που ο αστυνομικός βρισκόταν μέσα στο περιπολικό. Οι δράστες σταμάτησαν το όχημα τους, δίπλα ακριβώς από το περιπολικό και πέταξαν τις βόμβες μολότοφ πάνω στο κορμί του.

Ο ίδιος, παρά το αρχικό σοκ, κατάφερε να σβήσει την φωτιά που είχαν πιάσει τα ρούχα του και στη συνέχεια ενημέρωσε το κέντρο της Άμεσης Δράσης, αλλά και το ΕΚΑΒ, για την επίθεση.

Αν και αρχικά την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα της Κρατικής Ασφάλειας, σύντομα οι αστυνομικοί κατάλαβαν πως στόχος δεν ήταν η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, αλλά ο αστυνομικός φρουρός της.

Στην αστυνομία σήμανε συναγερμός. Η υπόθεση ανατέθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία η οποία έλαβε κατάθεση από το θύμα-συνάδελφό τους ενώ ήδη έχει εντοπιστεί οπτικό υλικό με τις κινήσεις των δραστών.

Η επίθεση αυτή έρχεται λίγα μόλις 24ωρα μετά την επίθεση με πέτρες σε περιπολικό της ΟΠΚΕ, έξω από τα προσφυγικά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ακολούθησε προσαγωγή υπόπτου για το συγκεκριμένο περιστατικό και οι αστυνομικοί θεωρούν πώς η επίθεση τα ξημερώματα έχει άμεση σχέση με τα όσα προηγήθηκαν.

Οι έρευνες έως τώρα για τον εντοπισμό του οχήματος των δραστών δεν έχει φέρει αποτέλεσμα ωστόσο θεωρείται βέβαιο πώς αργά ή γρήγορα το αυτοκίνητο θα εντοπιστεί αφού έχουν διαπιστωθεί τα χαρακτηριστικά του.

Ο αστυνομικός φρουρός εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο με εγκαύματα 2ου βαθμού και όπως αναφέρει η τελευταία ενημέρωση των ιατρών προς τους αστυνομικούς που διερευνούν την επίθεση, έχει διαφύγει κάθε κίνδυνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.