Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ «ΣΤΟΧΟΥ» ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ! ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ...

ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΡΜΑΙΟ ΣΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΩΝ ΕΧΘ...



ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΡΜΑΙΟ ΣΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΩΝ ΕΧΘΡΩΝ

Από Σήμερα Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024 ο "Στόχος" δεν κυκλοφορεί στα περίπτερα...

Επί 23 χρόνια, από το 2001 η επανακυκλοφορία του "Στόχου", μετά τον θάνατο του ιδρυτή της Γεωργίου Καψάλη, δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, αλλά η αναστολή έκδοσης του για δεύτερη φορά στην ιστορία του ήταν σαφώς δυσκολότερη. 

Σίγουρα όμως δεν ήταν μια απόφαση δική μου. 

Ήταν μια απόφαση δική σας και μια απόφαση των καιρών που θέλουν τα έντυπα στο περιθώριο, ειδικά από την στιγμή που αυτά δεν στηρίζονται σε συγκεκριμένα συμφέροντα και δεν αποτελούν απλά επικοινωνιακά οχήματα οικονομικών ομίλων και πολιτικών σχηματισμών. 

Σε όλα αυτά τα χρόνια ούτε για μια στιγμή ο "Στόχος" δεν έγινε όργανο κανενός ή δεν προσάρμοσε την γραμμή του αναλόγως των περιστάσεων, παραμένοντας πιστός στα δόγματα που του εμφυσήθηκαν από τον δημιουργό του, εκεί στις αρχές της δεκαετία του '80.

Κι αυτά τα δόγματα που αφορούσαν όλα την Πατρίδα και το Εθνικό συμφέρον δεν ήταν απλά στερεότυπα προς ανακύκλωση, αλλά υποστηρίχθηκαν με θέσεις που διαμορφώνονταν και συνεχίζουν να διαμορφώνονται και από το εσωτερικό και από το εξωτερικό περιβάλλον.

Σε αντίθεση με αυτούς που προσκύνησαν τον διάολο είτε με την μορφή του χρήματος είτε με την μορφή της πολιτικής ανάδειξης ο "Στόχος" κι εγώ προσωπικά δεν διαπραγματευτήκαμε αρχές και αξίες με οποιοδήποτε αντάλλαγμα, δεν αποκρύψαμε απολύτως τίποτα, παρά μόνο αν έκρινα ότι η οποιαδήποτε δημοσιοποίηση έβλαπτε το Εθνικό συμφέρον, φροντίζοντας να "σφραγίσω" οποιαδήποτε τέτοια πληροφορία από την πηγή της. 

Σε αυτά τα χρόνια γίναμε στόχος πολλαπλών επιθέσεωω, ακόμη και τρομοκρατικών από τον "γνωστό χώρο" και αποδέκτες συκοφαντιών και ύβρεων από παντού, αλλά δυστυχώς και από φράξιες, πρόσωπα ή συμμορίες που υποτίθεται ότι πρέσβευαν αρχές και αξίες ίδιες ή παρόμοιες με τις δικές μας και που εμφανίζονταν ενώπιον σας ως δήθεν υπερασπιστές Εθνικών Ιδανικών. 

Μας λοιδόρησαν για την εμμονή μας να μην εγκαταλείπουμε τα πρωτοτόκια μας, να επαναλαμβάνουμε διαρκώς πως η Επανάσταση Συνεχίζεται, ότι Πρωτεύουσα μας είναι η Κωνσταντινούπολη, αλλά μας επιβεβαίωναν ταυτόχρονα πως "Δεξιοί κι αριστεροί είναι είναι στο φαϊ", με την πολιτική ακροδεξιά να προστίθεται τελευταία στην εξίσωση ντροπιάζοντας και εξευτελίζοντας έναν ολόκληρο χώρο. 

Όσον αφορά εμένα προσωπικά, μπήκα σε αυτήν την 23χρονη "περιπέτεια" φτωχός και βγαίνω από αυτήν φτωχότερος κι αυτό είναι ΠΑΡΑΣΗΜΟ που αφήνω παρακαταθήκη στους οικείους μου, που στερήθηκαν πολλά για να μπορέσω να τους το κληροδοτήσω. Δεν διανοήθηκα ποτέ εκβιαστικές πρακτικές, σύνηθες φαινόμενο στο εκδοτικό χώρο, δεν προσπάθησα ποτέ να γίνω κάτι άλλο και ανέπτυξα επαρκή αντισώματα στο μικρόβιο της πολιτικής. 

Δεν έχω να απολογηθώ για κάτι, παρα μόνο ότι έχω προσωρινά απεμπολήσει την υπόσχεση μου να παραμείνει ανοιχτός ο "Στόχος" μέχρι την μέρα τουλάχιστον που θα μεταφέρουμε τα γραφεία του στην πλατεία Ταξίμ, που θα μετονομάσουμε σε πλατεία Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

Μπορώ να υποσχεθώ όμως πως θα συνεχίσω καθημερινά να εργάζομαι και μέσα από το stoxos.gr που συνεχίζει την λειτουργία του και θα επανακάμψει πλήρως στο προσεχές διάστημα για τα εξής:

Την πιθανή δημιουργία των συνθηκών εκείνων που θα επιτρέψουν την ολική επαναφορά και την επανέκδοση του έντυπου "Στόχου"

Το ξετίναγμα των συνομωτών, των ανθελλήνων, των πρακτόρων του εχθρού και τα μακυά του χέρια στην τρέχουσα επικράτεια μας. 

Την ορθή ενημέρωση και ανάλυση για τα Εθνικά και αμυντικά μας ζητήματα σε καθημερινή βάση και με τον τρόπο που ΜΟΝΟ εμείς ξέρουμε...

Το ξεμπρόστασμα όλων των λαμογιών και των απατεώνων με πολιτική μορφή που λυμαίνονται τον πατριωτικό χώρο και φυσικά...

Την μεταλαμπάδευση των ιδανικών μας και των δογμάτων μας, των αρχών και των αξιών μας, των πόθων και των οραμάτων των προγόνων μας. 

Και να μην ξεχνάτε... Ο "Στόχος" όπως και η Ελλάδα... Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει...!

Μακάρι να μπορούσα να κάνω περισσότερα...

Σάββας Ε. Χατζηπαρασκευάς

Υ.Γ. Όποιος είναι με τον Ρώσο, είναι με τον τούρκο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.